Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/16873908 www.bgdnes.bg

"Левски" пак загуби, Костов няма мания за резултати

"Левски" загуби и втората си контрола от подготвителния лагер в Белек. Този път "сините" паднаха от украинския "Олександрия".

Единствения гол за родния тим отбеляза Рикардиньо от дузпа през първото полувреме. Освен че отново претърпя поражение, "Левски" допусна и обрат във втора поредна контрола.

Реклама

Треньорът Николай Костов заяви, че „сините" нямат мания да преследват резултати в контролите. Той не обръща такова голямо внимание на головете, които отборът получава. Участие в мача отново не взе Джевад ел Джемили, който продължава да се възстановява от травма. Не се бърза и с пускането в игра на Билал Бари. 

„Видях доста добри неща, особено през първото полувреме - обяви Костов. - Има неща, върху които работим. Стремим се да повишаваме нивото. Имахме много добри взаимодействия. Работихме на висока преса. Отборът се представи доста успешно. Имахме добри взаимодействия, така че давам една много добра оценка като цяло. Ние по принцип не обръщаме такова голямо внимание на головете, които получаваме в първите контроли. Работим, за да сме по-добре организирани, да допускаме по-малко грешки. Първият гол може би е грешка на съдиите, но това няма никакво значение. Нямаме мания да преследваме резултати. За нас е важно да се представяме добре."

Той потвърди, че очаква Карлос Охене в следващите дни. 

"Охене сам трябва да покаже дали ще може да замени Краев", допълни Костов.

Четете още

Признание! Пламен Андреев е №1 в света

Признание! Пламен Андреев е №1 в света

Грешниците на "Герена" натирени в дубъла

Грешниците на "Герена" натирени в дубъла

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама