Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/16908636 www.bgdnes.bg

3,5 млн. евро иска "Левски" за Уелтън

Ръководството на "Левски" няма да разглежда оферти под 3,5 млн. евро за звездата си Уелтън. Това е минималната сума, за която "сините" са готови да се разделят със звездата си, научи "България Днес".

Бразилецът стресна феновете с изказването си след победата над "Тузла" с 2:0. Крилото гарантира, че ще направи най-доброто за "сините", но не може да обещае, че със сигурност ще остане в клуба.

Реклама

"Не искам да коментирам. Тук съм, за да играя, а другите неща ги оставам на ръководството. Не съм на 100%, но ще работя всеки ден, за да съм във форма. Ние правим всичко възможно, за да изпълним задачите на треньора. Не мога да обещая нищо. Аз съм тук, за да направя най-доброто за отбора", коментира спекулациите за негов потенциален трансфер.

До момента на "Герена" е пристигала само една оферта за Уелтън още преди Нова година. Тя е била от Япония. Предложената сума е била в пъти по-малка от исканата от "Левски". Затова офертата е отхвърлена.

"Сините" може скоро да получат решение на един от проблемите си - запълнената квота от играчи извън Европейския съюз. Петимата разрешени на "Герена" в момента са Хосе Кордоба, Дарлан, Рикардиньо и новите попълнения Фабио Лима и Карлос Охене. Решението може да дойде от централния нападател. Рикардиньо има португалски корени и още преди няколко месеца е подал документи за паспорт в иберийската държава. "Сините" се надяват да го получи скоро. "Левски" в момента търси десен бек, но е ограничен именно от запълнената бройка с играчи извън ЕС.

Треньорът Николай Костов, който, изглежда, е дал обет за мълчание в последната седмица, разпусна отбора в почивка до неделя. С контролата с "Тузла" приключи първият етап от лагера в Белек. Основната група играчи ще поднови занимания в неделя. Част от футболистите с нарушена подготовка няма да почиват. Вместо това ще наблегнат на интензивни индивидуални тренировки. Един от тях е най-новото попълнение Карлос Охене, който пристигна при отбора в четвъртък.

За старта на втория етап от подготовката при "Левски" ще пристигнат собственикът Наско Сираков и изпълнителния директор Даниел Боримиров. Двамата ще имат разговор с наставника Николай Костов за състоянито на отбора и как да се вдигне неговото ниво. "Сините" стартираха контролите с три поредни загуби преди да победят "Тузла".

Четете още

"Левски" отхвърли оферти за звездите Уелтън и Хосе Кордоба

"Левски" отхвърли оферти за звездите Уелтън и Хосе Кордоба

РАЗКРИТИЕ! Голямата звезда на "Левски" с тайно дете в Бразилия

РАЗКРИТИЕ! Голямата звезда на "Левски" с тайно дете в Бразилия

Реклама
Реклама
Реклама