Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/16935027 www.bgdnes.bg

"Юнайтед" одруса Рашфорд с 650 бона

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Маркъс Рашфорд бе жестоко глобен за  пропускането на петъчната тренировка на тима. Клубът го одруса с 650 000 паунда.

Официалната версия, която той представи за липсата си е, че му е прилошало. В британските медии обаче се появиха видеозаписи, на които се вижда как купонясва до ранни зори в Белфаст. След това взел частен самолет до Манчестър, но излъгал мениджъра Ерик тен Хаг, че е болен.

Реклама

Заради това Рашфорд беше глобен с 650 000 паунда. Това е двуседмичната му заплата.

Нападателят не игра срещу "Нюпорт" (4:2)  в мача от ФА Къп вчера. След срещата Тен Хаг бе крайно лаконичен, като заяви само, че това е „вътрешен въпрос", с който ще се справи.

Според английските медии не само Тен Хаг, но и новите клубни шефове от INEOS са много разочаровани от Рашфорд. Нападателят получава една от най-високите заплати, а допринася твърде малко с изявите си на терена от началото на сезона. Новият съсобственик сър Джим Ратклиф дори бил готов да продаде Рашфорд през лятото, ако в клуба пристигне подходяща оферта за него.

Нападателят пристигна тази сутрин на базата на тима заедно със своя брат, който е и негов личен мениджър. Двамата трябваше да имат среща с Тен Хаг. 

Четете още

Футболните звезди на Англия купонясват с пиячка с мацки

Футболните звезди на Англия купонясват с пиячка с мацки

Джигит! Рашфорд се разби с кола за 700 бона

Джигит! Рашфорд се разби с кола за 700 бона

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама