Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17195400 www.bgdnes.bg

Сираков, Гиби и Кокала: Синята фланелка тежи

Легендите на "Левски" Наско Сираков, Божидар Искренов и Емил Велев коментираха тежестта на фланелките, които са носили. Тримата участваха в специално видео за новата рубрика на "сините", която е свързана с честването на 110 години от основаването на клуба. 

"Фланелката с номер 8 е изключително тежка. Така беше при първите години, в които я носех. Поолекна ми чак към края. Това е велика фланелка и желая от тук нататък играчите да я носят с чест и да постигат успехи", каза Сираков.

Реклама

"Номер 11-и означава много за мен. Особено за едно дете, което стъпи на тоя стадион на 17 години в другата съблекалня. - сподели Гибона - Всички казваха, че този номер е много близо до резервите. Оказа се, че не е така. Тази тениска беше много тежка, много отговорна и много задължаваща за човека, който я носи. За мен един уникален спомен, уникално изживяване. Пожелавам на този, който я носи, да я носи с чест и достойнство и да изпитва тези емоции, които и аз."

"Гордост и самочувстие са едни от нещата, които ми даде този номер. Винаги да съм номер едно в халфовата линия на отбора.", заяви Емил Велев за №6.

Четете още

"Левски" финализира продажбата на Дарлан

"Левски" финализира продажбата на Дарлан

Проклятие мъчи "Герена". Футболисти напускат, когато...

Проклятие мъчи "Герена". Футболисти напускат, когато...

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама