Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17203011 www.bgdnes.bg

Крушарски решава в последния миг за БФС

"На 29 февруари ще реша дали да подам заявлението си за участие в изборите за президент на БФС."

Това обяви Христо Крушарски, който гостува в предаването "Денят започва" по БНТ. Босът на "Локомотив" (Пловдив) заяви, че днес му предстои среща със Стилиян Петров, който е част от екипа на БФС.

Реклама

"Помоли ме за среща. За мен е по-добре да си кажем нещата преди, а не след това. Защото човек може да реши за по-доброто да направи крачка назад. Ще ги изслушам да видя какви са техните предложения и до 29-и имам още време да обмисля какво да направя", обясни Крушарски.

"Българският футбол може да се оправи с ред и порядък" - смята шефът на "Локо" - Управленският опит не се насажда, а се изгражда. Човек за да ръководи, трябва да има опит. Това не са топката и талантът. Най-големият проблем на БФС е, че през тези години не си подготви кадри. Аз съм минал през етапа от долу до горе."

Крушарски заяви, че не вижда конфликт на интереси в кандидатурата на Касабов за президент на БФС. 

"Него го познавам най-добре. Той е човек в световния футбол. Проблемът при нас не е БФС, а клубовете" - категоричен бе президентът на пловдивския тим - Искам открит конгрес. Никой не може да промени мнението, което съм си изградил и нещата, които ще направя."

Четете още

Крушарски оформя документи при нотариус

Крушарски оформя документи при нотариус

Христо Крушарски бърза за нотариус

Христо Крушарски бърза за нотариус

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама