Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17229320 www.bgdnes.bg

ЦСКА-София лек фаворит срещу "Черно море" advertorial icon

Най-интригуващият футболен сблъсък в българската efbet Лига този уикенд противопоставя "Черно море" и ЦСКА-София. Двата тима имат по 45 точки, с колкото е и "Лудогорец", като така се оформя триумвират на върха. Дербито на 22-рия кръг е тази събота от 15:15 часа на стадион "Тича" във Варна. Срещата ще се излъчва пряко в ефира на Диема Спорт. Разнообразни възможности за залог и коефициенти ще откриете на сайта efbet.com.

В платформата на българския букмейкър виждаме, че ЦСКА-София е лек фаворит с коефициент за победа 2.60*. "Черно море" да спечели мача се котира на 3.05*, а ставката за равенство е 3.00*. "Моряците" загубиха с 1:3 от "Лудогорец" в откриващия си мач за годината и вече не са еднолично на първото място. "Червените" пък не срещнаха затруднения и се разправиха с 3:0 с "Ботев" (Враца) преди седмица. През есенния полусезон ЦСКА-София и "Черно море" извъртяха 1:1 на стадион "Българска армия". Клубът от София за последно гостува на стадион "Тича" в мач от efbet Лига на 12 ноември 2022 година, като тогава си тръгна с трите точки след краен резултат 0:2.

Срещата да завърши по абсолютно същия начин се котира със ставка 10.00*. Най-вероятният точен резултат е 1:1 - 5.60*. Ако считате, че и сега ЦСКА-София ще отбележи точно 2 гола, то може да направите залог при коефициент 4.00*. 1 попадение за "червените" във Варна се котира на 2.40*, нито едно - 2.85*, а 3 или повече - 7.20*. ЦСКА-София да победи на нула - 3.40*, а да не го стори - 1.26*.

В дните преди завързаната среща "Черно море" продаде звездата си Алекс Фернандес на руския "Балтика" (Калининград). В касата на варненци ще влезе за сериозна трансферна сума, която обаче остава конфиденциална. От клуба отказаха да излязат с официално съобщение на сайта си за този трансфер заради непрофесионалното отношение на бразилеца и нарушаване на вътрешния правилник. Алекс Фернандес заяви в интервю, че иска да бъде продаден. От "Черно море" имаха намерение да го задържат поне до края на сезона. От своя страна ЦСКА-София официално обяви раздялата с нападателя Майкъл Естрада. Еквадорецът преминава в отбора на ЛДУ "Кито" в родината си. За "червените" Естрада изигра 19 мача и отбеляза 4 гола.

Друга любопитна среща от кръга в efbet Лига е тази между "Левски" и "Арда" в събота от 17:45 часа. "Сините" са сочени за фаворит със ставка 1.67*, равенството се котира на 3.60*, а успех за гостите - 5.75*. В неделя от 16:45 часа ЦСКА 1948 приема "Славия", като в efbet коефициентите са: 1 - 1.90*, Х - 3.60*, 2 - 4.00*. Шампионите "Лудогорец" ще изиграят своята среща в понеделник заради ангажиментите си в турнира Лига на конференциите тази седмица. 1.31* е ставката за победа на "орлите" при госутването си на "Берое". Домакински успех е оценен на 9.50*, а равенство - 5.25*.

 *Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

*Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане" на efbet.com и в сайта на НАП.

Реклама
Реклама
Реклама