Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17272143 www.bgdnes.bg

"Лудогорец" приема два пъти ЦСКА 1948 тази седмица advertorial icon

На два двубоя между "Лудогорец" и ЦСКА 1948 ще се насладят зрителите на българския футбол тази седмица. В четвъртък от 17:30 часа разградчани приемат столичния си опонент в мач от турнира за Купа на България, а в неделя ще има своеобразно повторение на дуела, но в efbet Лига, 23-ти кръг. И двете срещи ще бъдат излъчвани в ефира на Диема Спорт, а разнообразни възможности за залог и коефициенти могат да бъдат открити на efbet.com.

"Лудогорец" е фаворит и в двата мача срещу "червените" според родния букмейкър. Да спечели мача за Купа на България още в редовното време се котира с коефициент 1.44*. Срещата да завърши наравно и да влезе в продължения е оценено на 4.60*, а успех за гостите след 90-те минути - 7.00*. Домакините да се класират за полуфиналите се котира на 1.27*, а ставката за това ЦСКА 1948 да продължи напред в надпреварата е 3.80*. Най-вероятният точен резултат в редовното време е 2:0 (6.20*), следват 1:0 (6.60*) и 2:1 (8.00*). Ако считате, че ще има продължения и гол, може да опитате с такъв залог при коефициент 6.20*, а мачът да се реши след дузпи - 7.40*.

"Лудогорец" и ЦСКА 1948 вече изиграха един двубой помежду си тази година. На 10 февруари те спореха за Суперкупата на страната. Тогава след 1:1 в редовното време се стигна до изпълнения на дузпи и "орлите" бяха по-точни след 4:2. Разградчани започнаха силно годината в efbet Лига, записвайки успех над прекия си конкурент за титлата "Черно море" с 3:1 и победа с 2:0 над "Берое" в Стара Загора. Разочарованието дойде в Лига на конференциите, където тимът отпадна от швейцарския "Сервет" след 0:0 като гост и 0:1 у дома. ЦСКА 1948 все още не познава вкуса на победата в официален мач през календарната 2024 година. В efbet Лига "червените" завършиха 1:1 с "Етър" като гости и отново 1:1 със "Славия" в Бистрица.

Шампионатният им мач с "Лудогорец" в Разград е в неделя от 17:00 часа. В него домакините са още по-голям фаворит с коефициент за победа 1.32*. Знак Х е оценен на 5.40*, а знак 2 - на 9.40*. Очакванията в efbet са за резултатен двубой. Над 2.5 попадения се котират със ставка 1.72*, а под 2.5 гола - 2.15*. Интересна опция е и двата отбора да отбележат гол - коефициентът за това е 2.15*.

"Искам да бъдем по-креативни. Има умора, но имахме и достатъчно време за този мач. Ние играем всеки мач за победа, във всички мачове ще подходим еднакво", категоричен е старши треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев.

"Срещу "Лудогорец" за Суперкупата показахме много добро лице, но нямахме шанс при дузпите. Смятам, че момчетата ще излязат мотивирани. Ако всички се хвърлим, можем да излезем с положителен резултат", оптимист е треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

*Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Разумно залагане“ на efbet.com и в сайта на НАП.

Реклама
Реклама
Реклама