Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17294496 www.bgdnes.bg

Любо скача на "Левски" с чалъм от Купата

*"Сините" тръгват към Пазарджик за мъст

*Треньорът иска отборна игра и твърди единоборства от "Хебър"

Старши треньорът на "Хебър" Любослав Пенев ще използва същата тактика, с която отстрани "Левски" от турнира за Купата на България през декември. Днес от 17:30 часа "сините" гостуват в Пазарджик в мач от първенството в опит да си отмъстят за болезненото поражение.

Точно преди 3 месеца играчите на Николай Костов сензационно отпаднаха от раздирания от финансови проблеми тим след 1:2. Тогава Пенев остана изключително доволен от своите играчи. "Отборна игра, такъв футбол искам да виждам", отсече Ел Голеадор. Сега указанията към пазарджиклии ще бъдат същите, особено след продажбата на някои основни играчи. Любо изисква пълно себераздаване и твърда игра на ръба на позволеното най-вече в средата на терена. Така целта е да се прекъснат още в зародиш евентуалните атаки на "Левски", който е в серия от четири поредни победи в шампионата. 

Реклама

"Винаги казвам на играчите, че трябва да оставят проблемите извън съблекалнята, извън терена. Който не е готов и тези неща му влияят, ще го разбера и няма да играе в мача", обяснява философията си Любо Пенев. Най-добре това разбра крилото на "Хебър" Атанас Кабов. Юношата на "Левски" през зимата бе подал молба за разтрогване на договора заради дължими две заплати. Те му били преведени веднага и така той остана в клуба. Ядосаният Любо го прати да тренира за здраве в дублиращия отбор. Засега Кабов остава в изгнание и няма да играе днес.

Най-новото попълнение на "Левски" Евертон също няма да направи своя дебют на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик. Неговите документи все още не са готови. Ръководството се надява да уреди бразилеца за домакинството на Крумовград идната неделя.

Четете още

Кордоба от "Левски" яхна моторна шейна над Банско

Кордоба от "Левски" яхна моторна шейна над Банско

"Левски" официално поиска да строи нов стадион

"Левски" официално поиска да строи нов стадион

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама