Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17333525 www.bgdnes.bg

ЦСКА 1948 приема ЦСКА-София в Бистрица advertorial icon

Най-дългоочакваната среща от предстоящия 24 кръг в efbet Лига противопоставя ЦСКА 1948 и ЦСКА-София. Двубоят е тази събота от 15:00 часа и ще се играе на стадиона в село Бистрица. Разнообразни възможности за залози и атрактивни коефициенти ще откриете на сайта efbet.com. Мачът ще се излъчва пряко по Диема Спорт.

ЦСКА-София е настроен да си връща на своя опонент. През миналата кампания тимът се бореше за шампионската титла, но завърши 1:1 с ЦСКА 1948 на Националния стадион "Васил Левски" в 34-тия предпоследен кръг. Иван Турицов изпусна решителна дузпа в края и така на практика играчите, водени тогава от Саша Илич, останаха със сребърните медали. Последният мач между двата отбора, игран през септември, завърши 2:0 за ЦСКА-София. Сега гостите отново са считани за лек фаворит с коефициент за победа 2.25*. Успех за ЦСКА 1948 се котира на 3.40*, а равенство - на 3.15*.

За ЦСКА-София двубоят със сигурност пропуска капитана Юрген Матай. Защитникът на "червените" получи контузия по време на двубоя с "Берое", спечелен с 3:0 миналата седмица. Заради мускулна травма на задното бедро нидерландецът няма да играе и срещу "Ботев" (Пд).

От своя страна треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов успокои, че победите ще дойдат. Тимът все още няма успех през календарната година, като загуби на три пъти от "Лудогорец" - за Суперкупата, в efbet Лига и за Купата на България, като направи и равенства с "Етър" и "Славия" в първенството.

"Липсват победите, да, но мисля, че отборът има потенциал и в следващите мачове ще го покажем", увери Панайотов. Дербито в Бистрица ще бъде ръководено от главния съдия Иво Андреев.

Над 2.5 броя голове в мача носят коефициент 2.65* в efbet, а ъндърът е 1.49*. И двата отбора да отбележат гол е оценено на 2.20*, а да не го сторят - 1.63*. Най-вероятният точен резултат е 0:1 с 5.40*. Следва 1:1 (5.80*) и 0:0 (6.40*).

В събота от 12:30 часа по програма ще се проведе и столичното дерби между "Локомотив" (Сф) и "Славия". "Железничарите" влизат в добро настроение, след като постигнаха сладък успех с 2:1 при гостуването си на "Етър" в предишния кръг. "Белите" пък изпуснаха "Ботев" (Пд) у дома, допускайки късен изравнителен гол за 2:2. Сега те имат да си връщат на своя съперник, който победи през септември на стадион "Александър Шаламанов" с 2:1. В платформата на efbet откриваме коефициент от 3.15* за "Локомотив" и 2.45* за "Славия". Знак Х е оценен на 3.10*.

В неделя от 15:15 часа един срещу друг се изправят два от отборите в най-добра форма в шампионата - "Левски" и "Крумовград". Те са с по 5 поредни победи в efbet Лига, като единственият друг тим с такава серия е "Лудогорец". На своя стадион "Георги Аспарухов" "сините" са безспорен фаворит, като ставката им за победа е 1.35*. Равенството е 4.70*, а успех за "Крумовград" - 10.00*. Не по-малък интерес предизвиква и двубоят "Ботев" (Пд) - "Лудогорец", който е от 17:45 часа. Коефициентите в efbet са следните: 1 - 5.00*, Х - 4.10*, 2 - 1.65*.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

*Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Разумно залагане“ на efbet.com и в сайта на НАП. 

Реклама
Реклама
Реклама