Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17380193 www.bgdnes.bg

"Левски" следи още бразилици, Джери Перейра помага на "сините"

Бразилският агент Джери Перейра отново ще бъде в помощ на Левски за селекцията, пише "Тема Спорт". "Сините" се доверяват на импресариото и за лятното подсилване на тима, както го сториха при последните трансферни прозорци. С негово съдействие на "Герена" пристигнаха тази зима Фабио Лима и Евертон Бала, а продадени бяха Уелтон, Роналдо и Дарлан.

В момента бройката на футболисти извън ЕС на "Герена" е запълнена, но след края на сезона почти сигурно ще се освободят места. Очаква се през лятото Левски да продаде някой измежду Хосе Кордоба и Рикардиньо, към окито има сериозен интерес през последните месеци. Не е изключено и двамата да бъдат трансферирани.

Реклама

"Предложил съм им футболисти. Те не гледат само бразилци. Имат в полезрението и аржентинци. Работя с доста тимове от различни първенства. С мои колеги агенти търсим най-доброто за даден футболист", каза Перейра.

Преди дни той бе на трибуните на стадион "Георги Аспарухов" заедно с агентите на Фабио Лима и Евертон Бала - Тулио Соуса и Фабио Васало, при равенството 0:0 с "Крумовград" в неделя. Бившият футболист на "Славия" и "Беласица" през последните седмици бе в родината си и изгледа няколко двубоя от щатските първенства и вече има няколко набелязани имена, които да предложи на "сините". Преди време Джери предложи на Левски и северномакедонския национал Давид Бабунски, но до трансфер на халфа не се стигна.

До края на сезона бразилецът ще продължи да наблюдава футболисти и да поддържа връзка с отговорните фактори на "Герена". Треньорът на столичани Николай Костов вече заяви, че имат планове за лятната селекция, като към нея все още се броят и исканите през зимата играчи от българското първенство - Ангел Бастунов и Алекс Колев.

Четете още

"Левски" с рекорд

"Левски" с рекорд

"Левски" не дължи нищо на Ивков

"Левски" не дължи нищо на Ивков

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама