Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17390165 www.bgdnes.bg

Бербатов и Гонзо уверени: Печеля!

И Димитър Бербатов, и Георги Иванов изразиха увереността си, че ще спечелят вота на делегатите на конгреса на БФС. 

Бвившият голмайстор на националния отбор заяви, че влиза с усещането за победа. 

"Влизаме с усещането за победа - обяви Бербатов. - Знаем какво направихме през тези три години. Докарахме битката до днешния ден и съм изключително горд и доволен от екипа. Затова казах, че каквото и да се случи, ние ще ходим с високо вдигнати глави, защото направихме всичко прозрачно и направихме така, че футболните клубове и обществеността да осъзнаят, че наистина трябва тази промяна в българския футбол, защото всичко има начало и край. Надявам се днес да се сложи край на това, което беше преди, за да започне нещо ново и да се гради."

Реклама

Бербатов се надява всички да бъдет допуснати в залата по време на целия Конгрес, а не от една или две камери.

"Това ще даде нужната увереност и на делегатите, и на всички, които са вътре, че не трябва да се случват номера и тарикатлъци - смята бившият нападател на "Манчестър Юнайтед". - Ако това не се случи, сме подготвени с едно наум от миналите конгреси. Ако нещо тръгне да се прави извънпроцедурно,  трябва да се намесим. Сигурно няма да бъде много приятно. Обединението е хубава дума, но то трябва да бъде правилно, с правилните хора. Ако е обратното - нищо добро няма да излезе от цялото нещо. Който и да бъде избран, той ще си каже с кого и как иска да го направи."

Бербатов очаква оставката на Борислав Михайлов да бъде приета.

"Тя не се гласува, тя се приема. Времената са други, общността е на тръни и иска ново начало. Искат нещо различно след толкова години на управление и мисля, че ще бъде избран нов президент", каза Бербо.

Гонзо пък изрази увереност, че именно той ще е следващият президент на БФС.

"Не знам дали ще има балотаж, избирателите ще решат. Уверен съм, че ще спечеля. Моята кампания беше позитивна, видях доста хора, посетих доста градове. Хората да изберат този, който се е представил най-достойно. Не съм усетил удари под кръста в кампанията", каза Иванов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама