Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17392449 www.bgdnes.bg

"Манчестър Юнайтед - Ливърпул" е гвоздеят от 1/4-финалите във ФА Къп advertorial icon

Четири фантастични мача от надпреварата за ФА Къп в Англия ще видят футболните фенове този уикенд. В събота от 14:15 часа емоциите ще се подгреят от две от изненадите в турнира дотук - "Уулвърхямптън" и "Ковънтри Сити". В 19:30 часа "Манчестър Сити" ще продължи защитата си на трофея с домакински мач срещу "Нюкасъл". В неделя от 14:45 часа "Челси" приема "Лестър". Супердербито от четвъртфиналите между "Манчестър Юнайтед" и "Ливърпул" е от 17:30 часа. Всички срещи ще се предават пряко в ефира на Диема Спорт 2 или Диема Спорт 3. Разнообразни възможности за залози и завишени коефициенти може да откриете на efbet.com.

Футболистите, водени от мениджъра Юрген Клоп, са сочени за фаворити при гостуването си на "Олд Трафорд". Коефициентът за победа на "Ливърпул" е 1.84*, а успех за "Манчестър Юнайтед" се котира на 3.95*. Равенството в горещия мач също е оценено на 3.95*. Гостите да се класират за полуфиналите се оценява на 1.48*, а домакините да продължат напред - 2.65*.

"Мърсисайдци" са в страхотна форма и нямат поражение в последните си 8 мача във всички турнири, в които записаха 7 победи и 1 равенство срещу "Сити" в последния кръг от Висша Лига. "Червените дяволи" също са стабилни и от 11 мача през календарната 2024 година претърпяха само две поражения - от "Фулъм" (1:2) и от "Сити" (1:3), както и едно равенство с "Тотнъм" (2:2).

Последното дерби между двата големи английски съперника в исторически план се изигра на 17 декември миналата година. Срещата от Висша Лига тогава завърши без голове на стадион "Анфийлд". "Юнайтед" не иска да си спомня кошмара от точно преди една година, когато загуби катастрофално с 0:7 при шампионатната си визита на "Ливърпул". За последно двата гранда се изправиха един срещу друг в турнира за ФА Къп през януари 2021 година. Тогава "червените дяволи" надделяха над "мърсисайдци" с 3:2.

Ако считате, че на стадион "Олд Трафорд в неделния ден ще паднат над 2.5 гола в редовното време, то може да направите залог при коефициент 1.56* в efbet. Ъндър с под 2.5 попадения се котира на 2.45*. И двата отбора да отбележат е оценено на 1.53*, а ставката за „Не“ е 2.40*. Най-вероятният голмайстор по всяко време в редовните 90 минути на мача е Мохамед Салах от "Ливърпул" със ставка от 1.85*, следван от съотборника си Дарвин Нунес с 2.20*. От състава на "Юнайтед" с най-високи шансове да се разпише е Расмус Хойлунд - с 2.80*.

"Вече спечелихме един трофей. Аз лично искам да спечеля и четирите, за които се борим, но трябва да гледаме мач за мач. Имаме доста добри шансове. Няма значение кой е в стартовите 11, ние сме отбор и сме готови да се борим един за друг", коментира унгарската звезда на "Ливърпул" Доминик Собослай.

Нападателят на "Манчестър Юнайтед" Расмус Хойлунд със сигурност ще се завърне в игра за голямото дерби в неделя. Датчанинът пропусна последните четири мача на отбора заради мускулна контузия. Мениджърът Ерик тен Хаг вече заяви, че се надява звездата му да бъде на линия за дербито.

Що се касае до останалите четвъртфинали във ФА Къп, коефициентите за "Уулвърхямптън - Ковънтри Сити" в efbet са следните: 1 - 1.68*, Х - 3.90*, 2 - 5.00*. "Манчестър Сити" е определян като голям фаворит за победа срещу "свраките" със ставка от 1.25*. Равенството на стадион "Етихад" е оценено на 6.40*, а успех на "Нюкасъл" - 10.00*. "Челси" също е фаворизиран срещу лидера в Чемпиъншип "Лестър" с коефициент за домакинска победа от 1.44*. Знак Х е определен на 4.80*, а успех на "лисиците" - 6.60*.

 *Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

 *Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Разумно залагане“ на efbet.com и в сайта на НАП.

Реклама
Реклама
Реклама