Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17395798 www.bgdnes.bg

Стилиян и Мартин: Дотук сме с българския футбол!

Стилиян Петров и Мартин Петров, които са част от екипа на Димитър Бербатов обявиха, че приключват с българския футбол. 

"Господин Иванов си обяви Изпълкома - заяви Стилиян. - Аз оставам до Димитър Бербатов. Всички ние ще видим дали е правилният избор. В последните няколко месеца и дни излязоха упреци към нас, че се виждаме с определени хора. Видя се, че сме истински и си държим на реномето. Стилиян Петров е дотук с българския футбол. Сега ще се занимавам с моите бизнеси. Искам да благодаря на целия екип от името на Димитър. Положихме много усилия да създадем тези връзки. България има мъжки сърца, има хора, които искат да търсят нещо различно. Може би в лицето на други ще намерят съименници. От всички резултати последните години. Казах на Димитър и на Марто, че заставам зад тях. Не се получи, пожелавам успех на новия президент. Имам мои клубове и мои планове."

Реклама

Мартин Петров също обяви, че напуска родния футбол. Дори посъветва журналистите повече да не го търсят да коментира най-популярния спорт у нас. 

"Аз също съм дотук с българския футбол. Ще ви помоля повече да не ме търсите, за да коментирам български футбол. Опитахме се за три години да направим нещо. Дадохме всичко от себе си. Хубаво е, че се разсеяха всякакви съмнения. Аз се прибирам в Мадрид, ще си изчистя басейна и ще си почина", категоричен бе Мартин Петров.

Бербатов честити на новия президент и му пожела успех.

"Това е волята на клубовете и ние трябва да я уважим - заяви той. - Дали ни харесва това е друг въпрос. Няма смисъл да опитваме, защото трябвва да дадем време на новия президент. Ще гледам отстрани и се надявам нещата да тръгнат в правилна посока. Това, което зависеше от нас, го направихме. Винаги като изгубиш битка е нормално и не е хубаво. В известен период ще правим разбор за това, което направихме. Клубовете определиха техния кандидат и той е Георги Иванов. Той е част от ръководството на БФС и явно продължава тенденцията да няма промяна. Но това ще го разберем в последствие."

Четете още

Боби Михайлов: Свикнал съм на предателства и разочарования

Боби Михайлов: Свикнал съм на предателства и разочарования

Стилиян Петров: Отказвам се, ако не спечелим

Стилиян Петров: Отказвам се, ако не спечелим

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама