Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17401331 www.bgdnes.bg

"Левски" удари "Етър" 3:0, Джемили блести

"Левски" победи с 3:0 "Етър" като гост в мач от 25-ия кръг на Първа Лига. Джавад Ел Джемили откри в 52-ата минута, а Мартин Петков удвои. В самия край на срещата Ел Джемили оформи крайния резултат. Испанецът с марокански корени бе избран за Играч №1 в мача.

Над 4 хиляди "сини" привърженици подкрепяха гостите на стадион "Ивайло". Победата върна "Левски" на четвъртата позиция с актив от 48 точки. 

Реклама

Старши треньорът на тима Николай Костов изтърпя наказание в този мач и затова след срещата говори треньорът на вратарите Божидар Митрев.

"Имаше доста отсъстващи играчи. Ние бяхме разузнали добре "Етър". Опитахме се да ги затрудним и контролирахме събитията на терена. Проявихме търпение. Поуспокоиха се нещата. Вкарахме втори гол и решихме мача", каза Митрев. 

"Огромен процент заслуга за първия гол имаше Пламен Андреев. Всички, които участваха в гола, имаха принос. Фабио Лима също. Уникална подкрепа наистина. Днес имах чувството, че сме на "Герена". Благодаря на феновете, надявам се да ги радваме във всеки един мач", добави бившият вратар. Митрев коментира и победата на Гонзо в изборния конгрес на БФС.

"Искам да пожелая много успех на Георги Иванов - бил ми е треньор и ръководител. Сигурен съм, че ще се справи и ще помогне българският футбол да тръгне нагоре."

Четете още

Ники Михайлов към Гонзо: Честито, Гранде!

Ники Михайлов към Гонзо: Честито, Гранде!

Николай Костов за конгреса: По-добре да млъкна

Николай Костов за конгреса: По-добре да млъкна

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама