Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17493535 www.bgdnes.bg

Президентът на "Славия" Венци Стефанов: "Левски" ни плати дълга си!

"Левски" е платил дълга си към "Славия". Това заяви пред "България Днес" президентът на "белите" Венци Стефанов и призова да се сложи край на войнстващата простотия и агресия по трибуните.

"Сините" дължаха малко над 16 000 лв. на "Славия" заради свои запалянковци, които изпочупиха седалки в сектор "В" на стадион "Александър Шаламанов". Ексцесиите избухнаха по време на мача между двата отбора през октомври 2020 г., завършил с победа на "Славия" с 1:0.

Реклама

Поредният двубой между двата най-стари столични тима предстои в петък на стадион "Георги Аспарухов" от 19 ч.

"Ръководствата на "Славия" и "Левски" винаги са били в добри отношения, това е нормалното поведение в спорта - коментира Венци Стефанов. - Трябва да се сложи край на простотията по трибуните. На обидните скандирания и агресията. И не става дума само за грозните викове по мой адрес, или още по-неприятното - за покойния ми син. Трябва да престанем да се мразим един друг. Иначе няма как да вървим напред. Надявам се в петък мачът с "Левски" да бъде решен на терена и само с футболни средства. Който отбор е по-добър - той да победи!" 

В лагера на "Левски" има някои кадрови проблеми. Мача със "Славия" със сигурност пропускат наказаният Хосе Кордоба и контузените Асен Митков, Фабио Лима и Илиян Стефанов. Полузащитникът Карлос Охене напусна заниманието на "сините" вчера, придружен от лекар. Футболистът ще премине медицински прегледи, преди да стане ясно дали ще може да играе в петък.

Четете още

Тежка травма шокира "Левски"

Тежка травма шокира "Левски"

Напрежение между Венци Стефанов и Заги

Напрежение между Венци Стефанов и Заги

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама