Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17503091 www.bgdnes.bg

"Локо" (Сф) излиза с третия вратар срещу ЦСКА

*"Червено-черните" няма да сменят треньора до края на сезона

*Никой не трябва да ни подценява, казва собственикът Иван Василев

"Локомотив" (Сф) ще се бори за победа срещу ЦСКА с третия си вратар. Това е юношата на клуба Жарко Истатков, който до този момент няма нито един мач като титуляр в Първа лига. Титулярният страж Александър Любенов получи тежка контузия при загубата с 0:6 от "Лудогорец" в Разград, където счупи скула и впоследствие претърпя успешна операция. Резервният вратар Бубакар Гай също е с травма и няма да може да играе срещу "червените".

"Истатков е много добър вратар и всички вярваме в него - коментира пред "България Днес" собственикът на "Локомотив" Иван Василев. - Няма опит, но това за него е страхотен шанс. Ако направи голям мач, ще скочи много нависоко. Имаме много млади момчета с качества. От началото на сезона сме наложили седем юноши. Само ние и "Славия" в Първа лига залагаме на толкова собствени кадри." 

Реклама

"Локомотив" излиза за победа срещу ЦСКА въпреки сериозните проблеми с контузени футболисти. Собственикът Иван Василев е категоричен, че на "червените" им предстои труден мач на стадиона в квартал "Надежда". Босът на "железничарите" отново няма да присъства на стадиона заради обидното отношение на феновете към него.

"Крайно време е да направим силен мач срещу водещ отбор - казва Василев. - Никой не трябва да ни подценява, на ЦСКА няма да им е лесно срещу нас. Имаме добри футболисти, искам да покажат боен дух. Във футбола всичко може да се случи. Сезонът за нас тръгна лошо, не прилича на "Локомотив" да е в такава позиция. Имаше и някои хубави неща, дано да ги покажем срещу ЦСКА. Надявам се момчетата да си заслужат победата и да имаме и малко късмет."

"Локомотив" няма да се разделя с треньора си Данило Дончич преди края на сезона, без значение от резултата срещу ЦСКА. В последно време слухове свързваха Красимир Балъков и Александър Тунчев с клуба от "Надежда". Информациите бяха отречени лично от собственика. "Тук медиите много обичат да сменят треньорите - коментира Иван Василев. - "Локомотив" има добър треньор и той няма да ходи никъде преди края на сезона."

Четете още

Транспортират вратаря на "Локо" (Сф) за операция

Транспортират вратаря на "Локо" (Сф) за операция

“Локо” (Сф) иска компенсация от БФС
“Локо” (Сф) иска компенсация от БФС

“Локо” (Сф) иска компенсация от БФС

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама