Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17946061 www.bgdnes.bg

"Лудогорец" взе звездата на "Берое"

Бившата звезда на "Бока Хуниорс" и настояща на "Берое" Себастиян Вия е сигурно ново попълнение на "Лудогорец", твърди известният аржентински журналист Сезар Луис Мерло.

Двата клуба и халфът са постигнали съгласие по всички въпроси около трансфера. След задължителните медицински прегледи футболистът ще парафира контракт с разградчани до юни 2028 година.

Реклама

"Ексклузивно: Себастиян Вия е ново попълнение на българския "Лудогорец", който го купи от "Берое". След като премине медицински прегледи, ще подпише до юни 2028 година", пише Мерло в X.

Междувременно звездата на "Лудогорец" Якуб Пьотровски със сигурност ще бъде повикан от националния селекционер на Полша Михал Пробиерц за европейското първенство в Германия това лято. Полските медии направиха анализ на футболистите, които могат да се считат за сигурен избор на Пробиерц. 

В първия етап от селекцията са били избрани 114 имена, а в момента те са сведени до 50. Полша ще отиде на Евро 2024 с 26 футболисти. Анализаторите посочват, че в момента има някои въпросителни около избора на трети вратар, а също така трябва да се избере най-добрата възможност за резерви на нападателя Роберт Левандовски.

Очаква се след няколко дни Полша официално да обяви състава си за европейското.

Четете още

"Берое" пазарува от Сегунда дивисион

"Берое" пазарува от Сегунда дивисион

"Левски" и Фадига строшиха каръка с победа 1:0 над "Берое"

"Левски" и Фадига строшиха каръка с победа 1:0 над "Берое"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама