Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17947345 www.bgdnes.bg

"Левски на левскарите" аут от "Герена"

Сдружението "Левски на левскарите" освободи офиса си на стадион "Георги Аспарухов", видя "България днес". Това се случи след последните действия на негови членове срещу ръководството на клуба.

От сдружението се изнесоха окончателно днес. Те имаха помещение в сектор "А" на "Герена". То им предоставено безвъзмездно при създаването им.

Реклама

Продължиха да го ползват месеци, след като обявиха протест срещу собственика Наско Сираков. Факт, който учудваше мнозина фенове на "сините".

Напускането на "Левски на левскарите" става няколко дни след безпрецедентните им действия на мача с "Черно море". Тогава членова на сдружението блкоираха вратата откъм сектор "Б" и забавиха двубоя с над 10 минути. 

"Скъпи Левскари, имаме удоволствието да ви поканим заедно да отбележим 110-ата годишнина от основаването на любимия "Левски". По традиция, на 24 май от 10:00 часа ще се съберем на Могилката, където ще поднесем венци и цветя. Освен това сме ви подготвили изненада свързана с представянето на уникална за историята на "Левски" реликва. След това, от 13:00 часа, ви каним на официалното откриване и освещаване на нашето "Студио Левски на Левскарите", намиращо се на улица "Поп Богомил 39". Заповядайте в новия ни дом, изграден изцяло с доброволен труд и много любов. Надяваме се заедно да го превърнем в зона на свободния Левскарски дух, където да се раждат и обсъждат множество градивни идеи за бъдещето на "Левски" и Левскарството", написаха от сдружението преди минути. 

Четете още

Тотална война на "Герена"

Тотална война на "Герена"

Протест на "Герена"!  Фенове не дават мачът да започне. Нахлу полиция

Протест на "Герена"! Фенове не дават мачът да започне. Нахлу полиция

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама