Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17976803 www.bgdnes.bg

Тони Кроос спира с футбола

Легендата на "Реал" (Мадрид) и Германия Тони Кроос обяви, че ще сложи край на кариерата си след края на Европейското първенство. То ще се проведе в родината му от 14 юни до 14 юли.

Новината обяви самият футболист с послание до феновете в социалните мрежи. Ето какво написа носителят на пет трофея от Шампионската лига и световен шампион с Германия: 

"17 юли 2014 г. - денят на представянето ми в "Реал" Мадрид. Денят, който промени живота ми. Моят живот като футболист - но най-вече като човек. Това беше началото на нова глава в най-големия клуб в света. След 10 години, в края на сезона, тази глава приключва. Никога няма да забравя това уникално успешно време! Искам специално да благодаря на всички, които ме приеха с отворено сърце и ми се довериха. Но специално бих искал да ви благодаря, скъпи мадридчани, за вашата привързаност и любов от първия ден до последния. В същото време това решение означава, че кариерата ми на активен футболист ще приключи това лято след европървенството. Както винаги съм казвал: "Реал" (Мадрид) е и ще бъде последният ми клуб. Щастлив и горд съм, че в съзнанието си намерих точния момент за решението си и можех да го избера сам. Моята амбиция винаги е била да завърша кариерата си на върха на моето ниво на представяне. Оттук нататък има само една водеща мисъл: a por la 15!!! "

Четете още

Тони Кроос се отказва
Тони Кроос се отказва

Тони Кроос се отказва

"Реал" (Мадрид) шампион на Европа за 14-и път, би "Ливърпул" с 1:0 в Париж

"Реал" (Мадрид) шампион на Европа за 14-и път, би "Ливърпул" с 1:0 в Париж

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама