Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/17982306 www.bgdnes.bg

Полицията погна хулиганите на "Герена"

Две години без мачове грози забавилите мача с "Черно море"

Тежки санкции могат да отнесат ултрасите на "Левски", които протестираха на терена пред мача с "Черно море". Феновете блокираха вратата откъм сектор "Б" с огромен плакат "Сираков вън" и едва не костваха служебна загуба на тима.

Членовете на "Левски на левскарите" начело с председателя Димитър Костадинов напуснаха едва след влизането на стадиона на полицията и разговорите с тях на двама униформени. Веднага след излизането им от терена органите на реда са взели данните им от личните карти. По-късно е помолен за съдействие и клубът в точното им разпознаване. След извършване на процесуалните действия би трябвало да има дело срещу ултрасите в Административния съд. Там най-вероятно на запалянковците ще бъде наложена забрана да посещават мачове за срок от две години, споделиха източници на "България Днес".

Реклама

"Левски на левскарите" обяви протест срещу мажоритарния собственик Наско Сираков и настоящото ръководство в началото на сезона. През цялото време от сектор "Б" летят обидни викове към легендарния нападател. На всеки домакински мач се слагат два големи транспаранта "Сираков вън". Върхът на протеста беше мачът с "Черно море" и излизането им на терена.

В същото време бившият защитник на "Левски" Джон Ингълс, който сега е мениджър на Андриан Краев, говори пред медиите в Шотландия за Хосе Кордоба. Панамецът е трансферна цел на местния гранд "Глазгоу Рейнджърс".

"Говорих с Андриан за Кордоба. Той ми каза, че не само може би е най-добрият защитник в България, но е топпрофесионалист и играч, а освен това е и страхотен човек, каза Ингълс пред SunSport. - Това са големи комплименти от Андриан. Той е уверен, че Кордоба ще се справи добре в "Рейнджърс" или който и да е друг клуб, ако напусне "Левски".

Рейнджърс следи панамеца от месеци. Защитникът е на челно място в списъка на мениджъра Филип Клеман за нови попълнения. По-рано този месец Кордоба посети "Айброкс" и беше гост на "сините" по време на мача с "Килмарнък".

Четете още

Треньорът на "Левски" Николай Костов най-накрая показа жена си

Треньорът на "Левски" Николай Костов най-накрая показа жена си

След повече от 5 месеца "Левски" пак би отбор от топ 6

След повече от 5 месеца "Левски" пак би отбор от топ 6

Тодор Батков: Тъкмо си изплатих борчовете от "Левски"

Тодор Батков: Тъкмо си изплатих борчовете от "Левски"

Графа пее за 110 години "Левски"

Графа пее за 110 години "Левски"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама