Реклама
https://www.bgdnes.bg/interesnite/article/17780764 www.bgdnes.bg

Попфолк легендата Петра: Прибирах се, лягах и се завивах с пари!

"Прибирах се, къпех се и се завивах с пари! С Десислава си пълнихме куфарчето с банкноти от митничарите. Виждала съм цели чували с пари".

Това казва с днешна дата една от най-популярните ни фолкпевици Петра, която продължава да пее и в момента е в България, макар да живее в Кипър.

Реклама

Чалгизацията у нас започва точно по времето, когато има най-много пари в държавата, категорична е Петра.

"Всичко което пеехме, си беше истина. Иван Костов също е слушал моята песен за Командира. Сатира си е, така си и остана, нищо не се е променило. Аз съм имала случаи с Десислава след участие, прибирам се изкъпвам се, и се завивам с пари - аз съм си меркантилна. И няма от какво да се срамувам - изкарала съм си ги с труд! Едно време не съм се прибирала с по-малко от 6 000 лева, а най-големия ми бакшиш е 300 000 лева от Жоро Илиев. Виждала съм чували с пари, за едни митничари като пяхме. Казват ми: "Вземи си от багажника колкото искаш и аз напълвам куфарчето. 100 доларови банкноти ги дупчиха на маникюра ми, но не съм спирала да работя", казва Петра.

"След като се върнах от Москва започнах като учителка по руски език върху експериментален учебник. Така се запознах със Стефан Цирков. Той е много ерудиран, харесахме се, втората ми дъщеря е от него. Аз имам и внучки на 18 години, на 14 години и внук на 13. Много са сладки", разказва Петра.

В живота й обаче се случва трето чудо. Появява се мъж, който тя много дълго време сънува, рисува го и след това отива при приятелка иконописка и казва: "Какво е това, ангел ли, какво". Жената й отговаря: "Ще го срещнеш". И така се случва. "По това време с Цирков имахме леки търкания, защото той някак бе спрял да се развива, но не съм искала да се разделяме. Просто се влюбих като се появи третият мъж. Заминах за турне в САЩ. На връщане на летището срещам мъж с черни дълги коси и като се вгледах - той, от моята картина. Дори местата ни в самолета бяха един до друг. Той ме хвана за ръка и не се страхувах от полета. Странно, той се оказа диджея кипърец, който отговаря за моето участие", смее се певицата.

Следва голяма любов, майката на Димитрис, ги поканила да й гостуват на карнавала там и така започва всичко. "А той също беше семеен, но нямаше деца. Раздели се с жена си, а аз докато бях в Кипър бях изпаднала в депресия по моите деца. Той каза: "Ще вземем всички, плюс мъжът ти, само да си щастлива", това наистина е любов", с усмивка заявява Петра.

Предложението й за брак от Димитрис станало във фризьорски салон, тъкмо й дава пръстена и влиза мъжът й Стефан. "Беше шашардисан, но след това двамата станаха приятели", споделя Петра.

Реклама

"Не знам какво има в мен, но имам много предложения за брак, които съм отказала. Имаше един грък, който стана архиепископ на Гърция заради мен, запопи се. 17 пъти съм получавала предложения за брак, както вече казах", казва певицата.

В момента тя е кандидат за общински съветник на второ място в Кипър от партията "Надежда". "Смятам, че имам шанс и ще работя за хората. Аз всичко си имам", казва една от най-големите ни попфолк икони Петра.

Певицата скоро ще издаде книга "Вкусът на успеха"

Още от Петра чуйте:

Четете още

Попфолк легендата Петра: Отказах 17 предложения за брак

Попфолк легендата Петра: Отказах 17 предложения за брак

Психологът Росен Йорданов: Четири пъти видях смъртта в очите, но не съм религиозен

Психологът Росен Йорданов: Четири пъти видях смъртта в очите, но не съм религиозен

Реклама