Реклама
https://www.bgdnes.bg/izmerenie_x/article/16168506 www.bgdnes.bg

Овните харесват скандалите, Девите умеят само да критикуват

Много често слушаме добри неща за своите зодии. Телците са работливи, Раците - нежни и обичащи, Скорпионите - страстни... Рядко чуваме, обаче, какви са ни недостатъците, или поне ги скатаваме набързо, тъй като не искаме да си разваляме настроението с критики. Да, и за Девите се отнася това.

Поради това написахме може би една идея твърде искрени послания към всяко едно съзвездие, което е част от зодиака. Не ги приемайте лично, но може малко да се замислите в собствените си черти...

Реклама

Овен

Овните са едни хубави хора с една лоша черта - характерът им. Те въобще не обичат да се информират, но имат мнение за всичко. Най-много харесват скандалите, агресията и да ядат люти неща. Мислят се за искрени, но всъщност мислят твърде примитивно и не могат да вкарат и една мисъл в главата си, в която не се касае за собственото им АЗ.

Телец

Телците никога не се променят. Цял живот си циклят по темерудски и после се чудят защо нещата им не вървят.  Ако искате да им причините нервен срив, накарайте ги да импровизират или да ядат гадна храна. Телците са опасната комбинация от мързел и инат.

Близнаци

Близнаците страдат от  един тежък синдром наречен "ментална какафония". Той се изразява в това, че в главите им постоянно се разбъркват поне двайсет идеи наведнъж, които се сменят на всеки 5 минути. Поради това се мислят за гениални, но ако имаха търпението да запомнят или поне осмислят нещата, щяха да осъзнаят, че голяма част от идеите им са маниакални глупости.  Най-много харесват да си разливат акъла в пусто и празно и да говорят изморяващо много

Рак

Казват, че са раними, но всъщност са много злопаметни. Ако стъпите на крака им, да знаете че за това знае всеки човек. Скарани са с логиката по всякакъв начин и действат само по интуиция. Раците обожават да реват и мрънкат за щяло и нещяло.

Лъв

Лъвовете имат лошият навик да мислят, че винаги трябва да живее на ниво, без всъщност да го е заслужил. Ако случайно не са център на вниманието, правят всевъзможна драма, за да погледнат всички към тях. Доста често унижават хората само за спорта, и ако вие го направите, седмицата ви ще е съсипана.

Реклама

Дева

Девите умеят само да критикуват. Помагат, за да ви държат в последствие сметка. Твърде привързани са към вещите си, но това е защото са стиснати.

Везни

Везните са като неодушевен предмет - никога не знаят какво да правят, и затова все някой друг решава съдбоносни за тях решения. Най-добре се чувстват, когато нямат избор. 

Скорпион

Скорпионите са толкова прикрити, че те самите не знаят какво крият. Важното за тях е да има екшън, драма и хаос и накрая да има някой, който да реве и пищи. Малко са садистични, и затова карат всички други да се чувстват мизерно като самите тях.

Стрелец

Стрелците нямат никакво саосъхранение. Отношение към парите - нулево. Флиртуват навсякъде и с всекиго, тъй като имат страх от привързване. Понякога са инфантилно оптимистични. Хуморът им може да бъде твърде груб на моменти.

Козирог

Козирзите мислят само и единствено за кариерата и парите. Не обичат да обичат, и само пресмятат. За собствена облага биха направили всичко - дори и да сторят зло на някого.

Водолей

Водолеите обичат да бунтарстват без да има причина. Правят ексцентризми, само за да бъдат черната овца. Имат огромен страх от това да приемат, че са посредствени. 

Риби

Рибите обичат да разправят колко са чувствителни, но имат много инфантилна емоционална интелигентност. Не питайте една Риба колко е часът, тъй като представите им за времепространство са твърде далече от реалността. Рибите обожават да лъжат и да мамят. Коронният номер на тази зодия е на всяко едно малко неудобство да си пусне депресираща музика и да потъне в алкохолно безсъзнание, чакайки спасение от небесата.

Четете още

РЕТРОГРАДНА КАТАСТРОФА! Вижте как ще реагират зодиите, ако ги сполети раздяла

РЕТРОГРАДНА КАТАСТРОФА! Вижте как ще реагират зодиите, ако ги сполети раздяла

Как всяка зодия разбира любовта

Как всяка зодия разбира любовта

Реклама
Реклама
Реклама