Реклама
https://www.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/1803973 www.bgdnes.bg

Търси се

Вече повече от година Денислав Трандев издирва своята най-добра приятелка Джули. Сибирското хъски той оставя при свой приятел докато е в чужбина. Завръщайки се, Денислав открива, че Джули е дадена на друг човек, който не може да бъде открит. Така до днес, 1 година по-късно, той все още търси своята Джули. Единственото му желание е да я види и да знае, че тя е добре. "Тя беше най-хубавото куче и най-добрият ми приятел", споделя Денислав с тъга.

Чарла е на 5 месеца и е порода Кангал. Тя обича да похапва кучешки консерви и гранули за подрастващи, но най-любими са й лукчета, като така си освежава дъха. Кучето, което има прякор "маймунката", има куп играчки, но най-много обича да си играе с обувките на стопанина си Ивайло Кънев.

Реклама

Котаракът Мачо е на почти 3 години. Стопанката му Звезделина споделя, че той е много смел - пази останалите маци от набезите на чужди котаци. Заради това той често е ранен от смелите битки, в които скача.

Севи е най-игривото коте в къщата на Звезделина Паскова. Тя обича да се гали и да подремва край печката. Лудите й игри понякога са фатални за някое перде, завеса или цвете.

Кученцето Тито е порода Ши Тцу и е на 3 години. Стопанката му Надя Петкова от Перник разказва, че той е много добър, игрив и толкова пухкав, че всички искат да го гушкат постоянно.

Жори е порода мини пинчер и е на 2 години. Той е другият любимец на Надя Петкова от Перник. Игрив и своенравен, той винаги е център на вниманието. Двамата с Тито са неразделни и не могат един без друг.

Котката Пипи е на 2 години. Стопаните й, Аелия и Боян казват, че тя е много грациозна и чаровна с дългата си сива козина.

Реклама

Шами е много умно и красиво куче. Нейните собственици споделят, че тя е отличен пазач и страхотен другар и всички много я обичат.

Котаракът Марин е на 2 години. Най-много обича да си похапва и да спи и не случайно тежи 5 килограма. Стопанката му Лина Асенова от София много го обича и казва за него, че е много гальовен.

Арес е пясъчен боксер на 2 години и 9 месеца от град Пловдив. С милият си поглед той грабва сърцата на всички и е най-добрият приятел на децата в квартала. Смел, красив и умен - той е едно от най-важните същества в живота на Донка, Димитър и Руми Калоферови.

Майло е персийското коте на Алекс Маноилов. Той е само на 4 месеца и е любимец на цялото семейство. Като всеки малък глезльо е много палав и обича да прави бели.

Реклама
Реклама
Реклама