Реклама
https://www.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/1804080 www.bgdnes.bg

Осинови ме

Запознайте се с Нора! Тя е 7-месечна чаровница, в чиито вени тече овчарска кръв. В самия край на 2012 г. Нора е извадена от зъбите на две домашни кучета, насъскани от своите собственици да преследват малкото момиче. Въпреки че няма сериозни наранявания, тя все още е много страхлива. Нуждае се от много любов и търпелива рехабилитация. Родена е на улицата и не знае как да ходи на повод, но и това е поправимо с постоянство и внимание. Много игрива, социална с кучета и котки и с перфектни хигиенни навици - изненадващо за животно от улицата. Живее в приемен дом заедно с 4 други кучета и 4 котки. Нора си търси постоянен дом, където да получава обичта и вниманието, от които се нуждае.

Кучето Рика (3 г.) е приютено от улицата със сериозна контузия на лапата. Днес тя е вече добре и е най-обичаното животинче в семейството на Десислава Стефчева.

Реклама

Грациозната Микаела е на 2 години и половина и е ангорска порода. За нея стопанката й Кристина Чернева казва, че най-много обича да спи и да прави бели.

Котаракът Данчо e любимецът на стопанката си Ирина. За него тя разказва, че е много нахален и обича да краде храна. Въпреки това той е един мил дебеланко.

Малкият Майло е порода джак ръсел териер и е само на 7 месеца. Стопанката му Жана Николова разказва, че е незаменим помощник в кухнята - изяжда всичко, което падне на земята, и поддържа изрядна чистота.

Синеокото зайче Зайка (4 г.) и чихуахуато Абел (9 м.) са най-добри приятелки. Те са любимките на Страхил Войнов и като всички дами много обичат да се снимат.

Кучето Лора от Бургас най-много обича разходките и игрите на плажа. Раздава целувки и иска цялото внимание на стопанката си Елена Богданова да е само за нея.

Реклама

За котката Вивиан Цветелина Иванова казва, че прави всичко каквото си пожелае. Най-много обаче тя обича да пречи, когато някой трябва да учи за изпити.

Кученцето Арес е порода френски булдог и е едва на 4 месеца. За него братята Атанас и Георги от Добрич казват, че е много игрив и като всяко бебе обича да прави бели.

Котката Маша е на 4 години. Тя е спасена от улицата от сем. Радославови от Велико Търново в много тежко състояние. Сега Маша се чувства прекрасно, а това, че е само с едно ухо, я прави още по-чаровна.

Котаракът Писан е на 4 години и е домашният любимец на Славка от Перник. Цели две години е отнело на жената да спечели доверието му. Сега тя разказва, че той е един гальовен глезанчо.

Реклама
Реклама
Реклама