Реклама
https://www.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/1804154 www.bgdnes.bg

Смелост

Зоуи е 2,3-килограмово чихуахуа, но когато змия напада внука на собственика й, тя се превръща в истински питбул. Докато малкият Букър си играе в задния двор, към него се приближава огромна гърмяща змия. В момента, когато тя се опитва да атакува детето, Зоуи препречва пътя на влечугото и застава между него и Букър. Кученцето поема ухапването и спасява малкото момченце. Благодарение на навременната намеса на ветеринарния екип днес Зоуи е напълно възстановена от раните си и се радва на обичта и признателността на своите стопани.

Лора е на около 5 години. Пленена от чара й, стопанката й Звезделина Паскова я прибира от улицата. Лора е верен приятел и незаменим пазач.

Реклама

Поли е на 10 години и също е част от голямото семейство на Звезделина. За нея тя казва, че обича да раздава правосъдие и да си похапва, а хобито й е да лежи по гръб.

Рози е сестричка на Поли и е на 11 години. Звезделина споделя, че тя е много чувствителна и нежна. Страда от епилепсия, но това не й пречи да води пълноценен живот. Обича да я гушкат и да спинка завита.

Немската овчарка Рекси е на 6 години и е любимецът на Тони Маринкова. Тя казва за него, че е своенравен и инатлив, но въпреки това всички го обожават.

Малкият Принц е порода чихуахуа и е само на 9 месеца. Той е любимецът на Емануела от Перник.

Кученцето Рони е на 2,5 години и е порода минишпиц. Стопанката му, 9-годишната Павлина Трухчева, споделя, че от мига, в който го вижда за първи път, той става най-добрият й приятел.

Кучето Беа е порода бултериер и е на 2 години. Собствениците й Алекс и Давид от Перник казват за нея, че въпреки внушителния си външен вид Беа е много добра и възпитана.

Кучето Шарик е на 12 години. За него Петър Ананиев от Перник казва, че независимо от това, че не е първа младост, той е страхотен пазач.

Котката Сара е на 1 година и е любимата глезанка на Славка от Перник. Тя е много мило и добро коте и обича да е център на вниманието.

Реклама
Реклама
Реклама