Реклама
https://www.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/1804209 www.bgdnes.bg

Куче спасява жена от удавяне

Разхождайки кучето си Пени край реката, Бренда Оуен от Северен Уелс забелязва празна инвалидна количка на брега. Във водата непозната жена отчаяно се бори за живота си. След като никой не се отзовава на виковете й за помощ, Бренда казва на Пени: "Донеси", и кучето незабавно се хвърля във водата. То успява да стигне до давещата се жена и да я издърпа на брега. Бренда казва, че Пени винаги е била много послушна и въпреки че е на 10 години, е в перфектна форма. "Пени е истински герой! На нея дължа живота си", споделя спасената жена.

Кучето Ласи е порода сибирско хъски. Стопанката й Мери Нигохосян я описва като много добродушна, игрива и гальовна. Тя е любимка на цялото семейство.

Реклама

Котаракът Манчо е любимецът на сем. Тодорови от Русе. Намерен като бебе с тегло само 230 г, 5 години по-късно той тежи 6 кг и е много капризен и своенравен.

Котаракът Ивчо е на 2 години и най-много обича да стои пред камината. Сем. Христови от с. Садовец казват за него, че e много лаком и не ги оставя на мира, докато не получи желаното лакомство.

Кучето Мечо е на 7 години и е другият любимец на сем. Христови от с. Садовец. Другар в игрите на котарака Ивчо, Мечо е много енергичен и обича да е център на вниманието.

Филип и Тео са любимите "пантери" на Седефка Станчева. Те са на 2 години.

Котката Мака е на 4 години и е голямата слабост на стопанина си Борис Станчев. За нея той разказва, че е страхотен ловец.

Сара и Тити са домашните любимци на семейство Чалъкови от Плевен! Сара отскоро е член на семейството и затова Тити все още я гледа с любопитство.

Реклама

Малката Кара е порода лабрадор ретривър и е на 7 месеца. Тя е от Горна Оряховица и е любимка на своето семейство. Любопитна и общителна, тя е винаги готова за игра.

Котката Пепи е на 7 месеца. Стопанката й Звезделина Паскова разказва, че тя е истинска дивачка - играе по цял ден, а когато й се доспи, обича да си почива върху телевизора.

Котката Галка прави компания в игрите на малката Пепи. Звезделина Паскова споделя, че тя е била бездомна и много слаба. Днес Галка е щастлива в своя дом и е заобиколена с обич и внимание.

Реклама
Реклама
Реклама