Реклама
https://www.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/1804297 www.bgdnes.bg

Котка трафикант спасява затворници

Охраната на бразилски затвор провали нестандартен опит за бягство. Охранителите са заловили котка, носеща на гърба си трион и мобилен телефон. Тя е била хваната на влизане в сградата. Надзирателите останали изненадани, когато видели бяла котка, опасана с тиксо, да преминава през главния портал на затвора. При по-внимателен оглед забелязали, че тя носи още бургии, слушалки, флаш памет и батерии и зарядно. Животното е било обучено от хора, които са искали да извадят някой свой приятел от затвора. До момента не е ясно за кого е била предназначена стоката. Всички 263-ма затворници са заподозрени за участие в заговора, който вече се разследва от полицията.


Кучето Белла е порода аляски маламут и е на 5 години. За нея стопанинът й Веселин Янков казва, че е много игрива и добродушна, но понякога обича да прави пакости.

Реклама

Ротвайлерката Санта е едва на 4 месеца, но вече се е научила да прави пакости в къщата на стопанина си Веселин Янков, който въпреки това много я обича.

Кученцето Пухи е на 5 години и е порода минишпиц. Тя е много игрива, но и послушна и лае само когато чуе да звъни телефон, казва стопанката й Стела.

Кучето Рекс е порода американски кокершпаньол и е на 1 година. Стопанката му Веселка Дилкова много го обича, защото, когато чуе музика, Рекс започва да "пее".

Котката Коко е красива и забавна. От всичко най-много обича да се катери по дърветата и да спи там, разказват стопаните й.

Кученцето Спаик е порода френски булдог и е от София. Той е едва на 6 месеца, но вече е грабнал сърцето на собственичката си Елеонора Тодорова, която казва за него, че е прекрасен.

Реклама

Черният котарак Ричи е на 9 години и най-много от всичко обича да си похапва, казват стопаните му сем. Иванови от Сливен.

Аби е интелигентна котка (5 г.), която е закачлива и игрива и също е член на семейство Иванови от Сливен.

Огромният и красив котарак Анди е любимецът на стопанката си Силвия Славова. Тя казва за него, че е властен и своенравен.

Зайчето Мимчо е на 3 месеца. Той е порода лъвска глава, които обикновено стават огромни и много красиви. Мимчо много обича да си играе и да тича из всички стаи в апартамента, казва стопанката му Мариела Михнева.  

Реклама
Реклама
Реклама