Реклама
https://www.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/1804435 www.bgdnes.bg

Хъскито Алис

Кучето Алис е порода хъски. То е игриво и много обича да се гушка в стопанката си Анжелика Иванова от Враца.

Брадли е порода голдън ретривър и обича дългите разходки и игрите. Той е любвеобилен и много мил. Стопанинът му Борис го води навсякъде със себе си и казва, че кучето му обича и доста да си поспива.

Реклама

Котката Жужа е на 2 годинки. Още като малко коте Илияна Иванова от Видин я е приютила. Котето е било с едно избодено око. Въпреки това Илияна я взима и днес казва за нея, че е невероятен ловец на мишки в къщата.

Котаракът на име Писан от Видин е много мързелив и игрив, казват собствениците му.

Това е любимата на семейство Иванови котка Лейди. За нея те казват, че е поредната от всичките захвърлени животни, които са прибрали в къщата си.

Котката Барти е все още на 6 месеца, но вече изглежда доста сериозна. Тя обаче всъщност е много игрива и забавна, казват за нея стопаните й.

Това е зайчето Бъни. Той е на почти една годинка. За него собствениците му казват, че е много игрив и послушен и е любимецът на семейството.

Порчето Сами е на 8 месеца, много е палав и прави само бели, казва стопанинът му Люсиен Стоев.

Роско е нaй-слaдкият голдън ретривър нa светa, казва стопанката му Десислава Костова. Той е нa 8 години и много обичa снегa и водaтa.

Кучето Крея е порода хъски. Тя е изключително игрива и винаги когато излезе на разходка, си намира приятел, с който да си играе, казва стопанката й Рени. Един от дружките й е дакелът на снимката.

Реклама
Реклама
Реклама