Реклама
https://www.bgdnes.bg/krimi/article/17713904 www.bgdnes.bg

(ОБНОВЕНА + СНИМКИ) Делото ЗАПОЧНА с изненада: Чалгаджийката Диона не призна вина за кокаина!

Делото срещу Денислава Сашова, по-известна като Диона, стартира с изненада за всички! Диона не призна вина пред Темида за кокаина! Певицата твърди, че не е била надрусана и делото започва по същество! 

   

След като преди минути Диона категорично отрече да е шмъркала кокаин пред Софийския районен съд и все още твърди, че е невинна, съдията насрочи първото заседание по същество за 4 юни. Тогава се очаква да бъдат разпитани вещите лица, които са изготвили експертизата на кръвта на Диона, която показва наличие на кокаин в кръвта й.

Реклама

Диона така и не е поискала споразумение, нито делото да протече по съкратената процедура.

Денислава Сашова, по-известна като Диона е погната за управляване на моторно превозно средство след употреба на наркотични вещества или техни аналози. Въпреки че Диона откричаше упорито, че се е метнала зад волана под влиянието на наркотици, кръвната проба я закова. Тестът доказа, че певицата е била надрусана с кокаин.

Припомняме, че Диона бе спряна на 24 януари в 4 часа сутринта, докато бръмчи с луксозния си джип "Порше Кайен" на столичен булевард. Ченгетата виждат, че певицата не е адекватна, и решават да я проверят за алкохол и наркотици. Тестът за дрога излиза положителен за кокаин, този за алкохол е отрицателен. Униформените щракват белезниците на Диона и я тикват в килия в Шесто районно управление в столицата. На следващия ден, след излежани близо 24 часа в килия съдът освободи певицата под гаранция от 5 хилядарки.

Разследването по случая е приключило и делото стартира на 23 април. Очаква се Диона да признае вината си и да се измъкне с лека условна присъда и евентуално глоба. 

След случая певицата се опита да се оправдае по всевъзможни начини пред очите на феновете си, но не й се получи. Напук на всички обяснения на певицата, че е пила лекарства като нурофен, кръвната й проба обори твърденията и закова Диона окончателно.

На 4 юни, когато бъдат изслушани експертите, може би ще стане ясна съдбата на чаладжийката. Но защитата на Диона може да поиска пробите да бъдат повторени от други вещи лица, ако е взето нужното количество кръв.

Четете още

Чалгаджийката Диона възпя ДРАМИТЕ си в песен

Чалгаджийката Диона възпя ДРАМИТЕ си в песен

Чалгата обяви война на Дебора и Диона след изцепките им

Чалгата обяви война на Дебора и Диона след изцепките им

Реклама
Реклама
Реклама