Реклама
https://www.bgdnes.bg/lechiteli/article/7024391 www.bgdnes.bg

Лечителят Саркис Инджиян: Мога да излекувам епилепсия

Всеки може да се обучи за енергиен сензор, в мен няма нищо извънземно

Кой е той

Ултрасензорният медиатор Саркис Инджиян е ученик на известния руски маг Борис Золотов. Завършил е Академия по насрещни проблеми в Москва за работа с енергия и отпушване на чакри. Специализирал е билколечение в Украйна и сега е един от 18-те в България със законно право да лекуват. Член-кореспондент е на Международната академия по информатизация към ООН.

- Г-н Инджиян, кога за първи път почувствахте вашите способности на енергиен сензор?

Реклама

- Това са способности, които ги има всеки жив човек, попаднал на точното място и при точния учител, който да му помогне да ги развие. По този начин ще може да отпушва чакрите на хората, да работи с тях и да ги насочва там, където трябва и както трябва. Така че в мен няма нищо извънземно. Аз чувствам енергията като бодежи по дланите. Но искам да кажа, че нито гадая бъдещето, нито гледам на кафе или карти. Аз съм човек, който лекува чрез биоенергия. Както обичам да казвам - преди работех милионер, сега съм магьосник. Така се шегувам, защото преди години се занимавах с външна търговия с бившия Съветски съюз. Бизнесът ми вървеше. Тогава малко случайно попаднах в школата на биоенерготерапевта Борис Золотов и така се запалих. Оттам тръгна всичко.

- Лекувате с биоенергия, билки, минерални бани?

- Да. Предпочита комбинациите, но само аз знам точната им дозировка спрямо конкретния човек. Нелечима болест няма, лошото става, когато се изпусне моментът и болестта се развие. Аз не отричам традиционната медицина, но смятам, че тя не лекува самата болест, а проявите й. Иначе, преди да започна лечението, аз изпращам всеки свой пациент на традиционните медицински изследвания, а след провеждането на лечението от мен искам отново хората да се изследват, за да сравним резултатите.

- Значи всеки човек има съответните сензори и способности, за да управлява тези енергии, които вие демонстрирате и използвате? Учили сте при Борис Золотов, той ли ви направи успешен лечител?

- Аз съм учил в Академията по насрещни проблеми в Москва, след това съм се усъвършенствал близо до Одеса при една билкарка лечителка, която успя да направи от мен това, което съм сега. В тази академия се работеше и се изучаваше работа с енергия, сила на енергия и целта й беше не да лекува хора - да излекува гора, да почисти вода, да влияе на времето, ей такива неща. Там не се изучаваше предмет, който да позволява да лекуваш хора. Именно баба Вера билкарката, Бог да я прости, тя почина миналата година, успя да направи от мен лечител, като съчета енергийните ми способности и многото знания, които ми даде в лечителския занаят, и тя направи от мен това, което съм сега. Т.е. обикновен човек съм, но с по-силно развити сензорни системи. И аз имах камък в жлъчката например, но си го извадих сам за два дни. Това обаче е механично действие, не се иска много философия. Медицината не ги вади по този начин, но аз не се сърдя на лекарите - те за това са учили и не знаят моите методи. Лошото е, че не искат да ги научат.

- Благодарните ви пациенти споделят, че лекувате успешно епилепсия, така ли е?

- Да, мога да лекувам епилепсия. Това заболяване много рядко се отключва просто така. 70% е по наследство, ако прадядо или баба са били алкохолици. Затова е хубаво да знаете в родословното си дърво какви болести има. Така ще знаете към кои сте предразположени. Но да си дойдем на думата - другата причина за събуждане на епилепсията е удар в главата например при катастрофа. При здравите хора между центровете в мозъка се прехвърлят сигнали от хипофизата за извършване на разни действия. А при епилепсията тези сигнали се прекъсват, жизнените функции спират и внезапно човек пада в безсъзнание и е безпомощен. Болестта не е толкова опасна, колкото къде ще паднеш и как ще си удариш главата. При мен са идвали какви ли не окървавени и с белези хора от падания. Дори имах пациент с 3-4 припадъка на ден, но му помогнах да се излекува. В случая е нужна регенерация. Цялото лечение трае плавно за два, максимум за 3 месеца. Медикаментите, предписани от невролога, разбира се, не се спират, а при добри резултати се намаляват от лекаря. Иначе докторите предписват медикаменти, с които припадъците намаляват, но пристъпите не спират и няма излекуване. А и от тези лекарства след това трябва да се лекува черният дроб. Излекуването при мен става с регенерация на мозъчната кора и нервните клетки. Аз работя с биоенергия, с извлеци от билки и с хомеопатия.

Реклама

- Но не отричате помощта на традиционната медицина в тежките случаи, нали?

- О, да, разбира се. Когато при мен дойде раково болен човек, никога не го карам да спира облъчванията, предписани от докторите. Просто получаваме добър резултат и вмешателството на традиционната медицина става безсмислено.

- Излекували сте и хора, страдащи от левкемия, разкажете как се случи това?

- Аз работя и с колоидни разтвори, които ще ви обясня как използвам. Става въпрос за колоиден разтвор, който се състои от микрочастици злато и сребро в деминерализирана вода. Започва се с пиене 25 поредни дни - по 100 г на гладно по 3 пъти дневно. Следват още няколко фази от по 25 дни, докато преценя, че е необходимо. Изработил съм и специален йонизатор. Сложен във вода, той извлича и пречиства микрочастиците злато и сребро. С него излекувах една от пациентките си, Ели се казва. Тя имаше левкемия и при нея чудото се случи след 7 месеца лечение.

- Защо точно лечение със сребро?

- Среброто е с важно значение при лечение на рак на кръвта, защото действа срещу бактерии и възпаления. Колоидното злато пък е срещу хронични възпаления, депресия, алкохолизъм, изгаряния, наркомания. Когато златото и среброто се пият, те достигат до всички органи и влизат в атипичните клетки. Нормалната клетка е отпусната. Частицата злато или сребро влиза в нея и излиза. А раковата клетка е стегната и наночастицата влиза в нея, но не може да излезе и я унищожава. Среброто и златото обаче не позволяват точно това. Те са дезинфектант и увредените клетки се изхвърлят с фекалиите. Наглед е сложно, но е елементарен процес.

- На какви други заболявания влияете?

- И на автоимунните, единствено не помагам при множествена склероза, защото за лечението й ще трябва да си набавя паста от марихуана, която смесвам с други неща. Затова не лекувам това заболяване, защото да търсиш марихуана и да си я набавяш все още е подсъдно у нас. Иначе помагам и при т.нар. хашимото, имам доста жени излекувани от него.

- Наричат ви "безкръвният хирург", как разбирате кой е болният орган на човека?

- Вътрешно усещане е, развивал съм го с годините, учил съм се на това. Плюс всичко имам силно биополе и щом човекът влезе при мен, веднага виждам къде му е проблемът, не го питам. Той е като отворена книга пред мен. Като съчетаем всичко и с познанието ми в хомеопатията и билколечението, нескромно е да се хваля, но почти нямам неизлекуван пациент.

- Болните отнемат ли от енергията ви, как вие се зареждате?

- Напротив, много обичам да отдавам енергия, знам как да се зареждам и не ми пречи, че при мен идват с много тежки здравословни проблеми.

- Пушите, това не ви ли пречи?

- Ха-ха-ха, знам как да изчиствам белите си дробове. Правя го всеки месец и повярвайте, ако ги видите на картина, ще се учудите. Вътрешно тялото ми е чисто като на бебе. Но най-важно за мен е да помагам на хората, не да се вглеждам в себе си.

- Имате ли семейство?

- Да. Щастлив съм със съпругата си и детето ми, което вече е на 10 години.

За поръчка на книгата "Лечителите на България" - www.trud.cc

Телефон за връзка с лечителя:

0897 770 203

Реклама
Реклама
Реклама