Реклама
https://www.bgdnes.bg/lechiteli/article/7228636 www.bgdnes.bg

Духовният феномен Иванка Младенова: Лекувам със свръхенергия

Дарбата ми е космически код, спасявам от наркомания и анорексия

Коя е тя?

Иванка Младенова е една от най-търсените жени в България. Наричат я "небесния омбудсман". Офисът й в центъра на София винаги е пълен с пациенти. Тя не се занимава с магии и ясновидство, не е врачка, но е надеждата за много страдащи, които имат нужда от помощ. Иванка Младенова е носителка на статуетките "Златен феномен" за 2004 и 2005 г. Член-кореспондент е на Международната академия по информатизация към ООН.

- Г-жо Младенова, помагате на хората да преодолеят зависимости - алкохолни, наркотични, свързани с храненето. Какъв е методът ви?

Реклама

- Моят метод включва само добра дума и молитва. Изречени обаче, пред който трябва от небесното царство, те помагат на болния дори той да се намира на другия край на света, защото за Бог разстояние няма. Аз само моля за помощ на този човек, а изцелението го дава Той. Е, разбира се, имам си и "тайни", с които работя, но те не могат да се прилагат от всеки. Човек има право сам да избира какво да прави в този си живот, но когато е зависим от психотропни вещества, волята му е "на колене" и не осъзнава какво върши. Тогава моралният закон за свободния избор не важи. Не се набърквам в кармата, но имам разрешението, когато човек има зависимост, да го излекувам тайно, дори без сам да го е поискал. С метода си на лечение, който не признава обреченост и физическо разстояние, съм призната от Сдружението на алтернативните лечители в България (САЛБ) и от Международната академия по информатизация към ООН.

- Тайната на метода ви за лечение, не е ли т.нар. код на изцелението?

- Да. Чрез него измолвам изцеление свише при случаите, когато човек е умопомрачен от алкохол, наркотици или поради друго психично състояние. Лекарствата са за лекарите, билките са за билкарите, а моята работа е да внеса душевен мир. Аз съм духовен лечител, защото помагам на духа и на душата да се осъзнаят и да се борят срещу порока. Дарбата ми е космически код. С него викам вашите духовни водачи, ангели, архангели и моля пред тях за здраве. Всеки човек си има ангел пазител.

- Можете ли по снимка на човека с проблем да помогнете?

- Да, разбира се. Тя ми трябва, за да видя образа на онзи, за когото ще моля, но и да прозра първопричината за проблема му. Много хора пият от депресивни състояния, тъй като не могат да се справят с житейските ребуси на тия вълчи времена, по-слаби са и посягат към чашката. Други, особено младите, пробват просто от любопитство.

- А вашата дарба да помагате как се "отключи"?

- През 1998 година чух страшната диагноза - микроаденом на хипофизата (тумор в мозъка). Докторите ми даваха само 6 месеца живот, тъй като туморът се развиваше много бързо. По това време работех в очната клиника в Медицинска академия. Развивах кризи със страшно главоболие, кръвоизливи и повръщане. Постъпих за изследвания в клиниката на доц. Протич. Щом започнаха да ми правят скенер, апаратурата блокира и не успяха да ме пъхнат в огромната машинария. При томографията странните явления продължиха. Там пък излезе, че 12-те снимки са мъгляви, защото съм дишала. Череп има, мозък - няма! Докторите се видяха в чудо. Тогава ми дадоха едно лекарство да потисна тумора, който според медиците растял изключително бързо. И започнах да го пия. Но нали знаете, в такива случаи удавникът се хваща и за сламката, та и аз така, бях чула, че баба Кунка от село Славщица, Ловешко, диагностицира изключително точно, като доктор. И отидох при нея с цялата папка изследвания, а тя тъкмо си идваше от коситба с една вила на рамо. Без да поглежда опашката, каза - "Айде да влезе софиянката". Вътре ми рече: "Да кажеш на доктора, че той има тумор в мозъка, ти нямаш. Здрава си и ще лекуваш. Сега, когато ти стане зле, се хвани за желязо". Проблемът ми идел от огромната енергия, която имам, и като започна да я отдавам на другите, ще се оправя. Така ме посъветва.

В първия момент бях шашната, но постепенно установих, че имам силата да диагностицирам. След тази среща чрез свои познати реших да се изследвам и в отоневрологията на Медицинска академия. Там ми разрешиха да ходя на визитациите заедно с лекарите и да оставам за по-дълго време при болните. Много от тях се почувстваха по-добре, а и аз вече не бях болна. Тази силна енергия, която ме е разболявала, бях дала на болните. Тогава още не знаех как да я управлявам, но днес знам как да помагам на онези, които са зависими от алкохола и от наркотиците. Знам и специалните космически кодове, чрез които получавам енергията. Само тя ми стига, за да накарам един алкохолик да започне да пие само вода. Не използвам билки и лекарства, дори зависимият не е длъжен да дойде при мен лично, моята енергия ще го достигне. Имам изработена собствена система за работа със зависимите хора, които, освен че намаляват и постепенно спират пиенето, престават да са агресивни, ако преди са били такива. Така е и с наркоманите.

- А при други заболявания можете ли да помогнете?

- Помагала съм при анорексия и булимия. Не казвам, че е лесно, но съм се справяла. Имала съм пациенти от САЩ и от Канада, които още продължават да ми благодарят.

За поръчка на книгата "Лечителите на България" на www.trud.cc

Телефон за връзка с Младенова:

0898 733698

Реклама
Реклама
Реклама