Реклама
https://www.bgdnes.bg/lechiteli/article/7385620 www.bgdnes.bg

Чудотворецът от трите планини Никола Стоянчев: Множествената склероза е лечима

За изцелението е най-важно да сменим енергията си

Кой е той

Никола Стоянчев е наричан "Чудотворецът от трите планини". Той е родом от село Бачево, което се намира между трите планини Рила, Пирин и Родопите. Дядо му по майчина линия е бил свещеник и лечител в село Добърско. Лекувал е само с една молитва заушка. Прелюбопитен факт е, че неговият предтеча е служил не къде да е, а в една от най-мистичните църкви в света "Свети Теодор Тирон и Теодор Стратилат". Според местната легенда част от ослепените Самуилови войници проглеждат, като мият очите си от извор край този храм. Никола Стоянчев е наследник на популярния лечител.

- Г-н Стоянчев, проповядвате, че всяка частичка от това, което ни заобикаля, пази информация за Господ. Чрез него ли лекувате?

Реклама

- Да, точно така. Това всъщност означава, че ако всичко друго изчезне, само тази частичка може да възвърне света в неговата цялост. Това е частичката на Твореца. Именно Висшият разум диктува и целия процес по възкресението на човешкото тяло, по неговото излекуване, така да се каже. Разбрах това още през далечната 1991 г., когато започна да се проявява изцеляващата ми дарба. Тогава работех като геолог. Веднъж чрез мисъл форма, която ми се даде, разбрах как да помогна на един човек. И разговарях с Бог. Получи се. От тогава мисля, че съм посветен в най-великата тайна на Господ. Защото, знаете ли, явявайки се божествени, ние сме сродени с всички светове - с минералния, растителния, животинския, духовния. Всичко това сме си ние. И не е глупаво да разговаряме с животните, цветята, със земята, със събитията, които има да стават. Ако има урагани, земетресения, ние можем да говорим с тях, да станат по начин, по който да не ни навреди. Но хората не знаят за това. Не знам защо. Защото Господ е дал забрава. Не си знаем дори средновековната история. Някой ден Бог ще даде прозрение за това как са ставали нещата и тези петна ще бъдат изгладени.

- Какво усещат тези толкова много хора, дошли в приемната ви да ги лекувате?

- Повечето от тях ми споделят усещанията си - едновременно странна топлина и студенина по тялото, сякаш някой влиза в клетките им и работи в болните зони. А след това идват чувството за лекота, мирис на пролет, свобода и човекът се оправя. Абсолютно съм убеден, че с този метод може да се помогне при абсолютно всяка диагноза - от проблеми на опорно-двигателния апарат до тумори или хронични алергии, както и множествена склероза. Имам излекувани и от нея.

- Вярно ли е, че от болния човек се усеща лоша миризма, а когато му "въздействате", тя се променя?

- Да. Това е все едно тялото се освобождава от лошата енергия. След това се появява мирис на тамян и рози. Това е неръкотворна същност. Ще ви дам един пример. Имах много интересен случай в Скопие, където бях събрал хора на групов сеанс. Изведнъж влезе просяк и иска 200 денара. Миришеше ужасно. След около 10-ина минути всички в стаята започнаха да викат: "Ружи, ружи". От просяка вече струеше аромат на рози. Всъщност появата на тази миризма отникъде е проява на творческата същност на света. Така както е сътворена тази миризма, така е сътворен и всеки атом. Така може да се възпроизведе всичко. Както казах, аз съм геолог и ние, геолозите, спорим много по темата нефтът какъв произход има - минерален, органичен или друг. Всъщност той може да се образува до безкрайност - както миризмите, както и всичко останало. Животът няма край, животът е "Аз съм и мога да се произвеждам", казва Господ. Това е.

- Как възникват болестите, наясно ли сте?

Реклама

- В някаква степен сами си избираме болестите. Т.е. ние имаме проблем с това, което сме направили от себе си. Така че в нас е затворено всичко. И където и да отидем, вървим с нашата банка безкрайни знания и възможности, но ползваме много малко от нея на този етап. Е, все пак има тенденция това да се промени.

- Не ви ли влияят болните на собствената карма?

- Такава е била волята Божия. Преди 22 години ми се случи да стане това, което в момента съм. Тогава в рамките на месец скъсах с всичко. Тръгвайки на среща за едно нещо, се срещнах с Господ. Беше разтърсваща тази среща. Да предположим, че съм търсил нещо, което Господ е казал, че се намира на определено място. Когато копаех, за да го открия, разбрах, че не мога да спра. И се окопавах все по-надолу. В един момент се огледах и видях, че копая своя гроб. Кръв течеше отвсякъде от ръцете ми. Тогава Господ ме извади отгоре и ми даде да разбера, че копая в сърцето си. И че там съм заключил всичко. Така бях въведен в изцелението.

Когато започнах да лекувам и хората тръгнаха при мен, първото нещо бе, че започнах да получавам много ясно връзка с всеки един от болните - от какво е болен, разположение на духа, щастие, ако щете, и започнах да помагам. Болният започва да чувства топлина, вибрация или охлаждане, някои заспиват, някои започват да играят гимнастика, нещо неподвижно се раздвижва в тях. И когато започва лечението, започват да загряват органите, да се самоочистват, а ние го чувстваме това. Но много хора спират дотук. Казват си: "Добре съм". Не се променят като характер, остават си същите. И нещата не се променят особено. Но и много от хората продължават. Те развиват лечението не само в областта на здравето - физическо и духовно, но и в работата си, в общуването с другите хора. Енергията му е сменена на човека, а това е най-важното за изцелението. И това, което излъчваш, е същото, което получаваш. Затова трябва да се стремим към позитивност. И да разберем, че в нас има достатъчно сили да преборим всеки страх и болест.

- Лечението може ли да се провежда чрез посредник, да кажем майка чрез дете?

- Да, ако детето не може да е при мен, идва майката. Аз й казвам, че вечерта ще почувства нещо, което ще й подсказва, че детенцето се лекува. Най-често това са чудеса от рода на миризмите. Започва да мирише нещо, и то осезаемо. И след това се изчиства. И тя знае, че детето й се оправя.

- Има ли случаи, когато не сте могли да помогнете?

- Аз никога не казвам: "Не мога да ти помогна, отивай си". Бог е любов и не съм аз този, който ще каже: "Не". Не съм издигнат толкова високо, че да помогна на всеки човек. Трябва да се знае, че здравето и щастието на човека зависи от отношението му към първопричината. Към Господ. Колкото по-правилно е това взаимоотношение, толкова по-добре се чувства човекът. Но тъй като ние сме следствие от тази първопричина, е добре да правим една наглед не много трудна процедура. Всяка вечер от 21,00 до 21,30 ч. да се отпуснем някъде на спокойствие и да си кажем: "Господи, оставям се в твоите ръце за изцеление". Защото енергията е скаларна величина. И тя не може да се насочва и управлява. Може да се променя, когато в човешкото тяло и дух работят сили. Силата е вектор, тя може да се насочи, а енергията е състояние, което съответства на това, което сте вие. Ако сте болни, за да оздравеете, във вас трябва да се извърши енергиен преход. Но как ще стане той? Състоянието трябва да се промени, за да се промени енергията. А тя ще се промени не с някаква друга енергия, а когато в тялото и духа работят сили. Те трябва да възникнат вътре в самото състояние, в енергията на болестта и то ще започне да се променя. Така се оздравява.

За поръчка на книгата "Лечителите на България" на www.trud.cc

Телефон за връзка с лечителя - 0899 188 827

Реклама
Реклама
Реклама