Реклама
https://www.bgdnes.bg/misterii/article/11181733 www.bgdnes.bg

Преподобна Стойна вещае: Зли времена идват за Русия!

До 2030 г. ке биде прегазена и бита, дълго време само ке шушне, изрича пророчицата преди век

Русия ще тръгне да гази света, но накрая ще бъде прегазена. Предсказанието прави популярната българска пророчица Преподобна Стойна през 30-те години на миналия век, малко преди смъртта си. Тя дори знае точно кога ще се случи това. Без да уточнява конкретни дати, споделя, че бедите за Русия ще дойдат малко преди да измине един век от думите й. На 22 декември тази година се навършват 89 години от нейната смърт. В предсказанието на ясновидката е замесена и страната ни, за която се вещае добро.

Реклама

"България и Русия са като душа и тяло. Големо е тялото, а душата е малка, но без нея плътта е само леш, смрад и тъмнина за ума. България е душата. Щото от тук са тръгнали към Русия и вяра, и книга, и патриарх. Все Богови работи сме й пратили. Ама тялото е неразумно. Неуко е то, завалията. Сляпа сила: днес я гледаш - сака да те прегърне, утре я гледаш - сака да те яде. Тъй става, щом тялото не почита душата си, а някогаш дори не я признава за жива", казва Преподобна Стойна, след което получава видение за това какво чака Русия.

"Зли времена вещае Небето за Русия, люде. Няма да мине и век - помнете ми думата - и тя, дето днес е ръгнала да прегази света и като порой мътен да го залее, ке биде прегазена, ке биде бита, ке се свие в коритото си и дълго време само ке шушне... Ке шушне и ке въздиша. Внуците ви ке го доживеят", предрича считаната за българска светица. Когато я питат що ще стане с българския народ, тя отвръща:

"На нас, българите, ни е дадена вечност. Щото сме ние най-дълголетни измежду другите и сме още калемът на Небесата, що може да драще и по трева, и по камен, и по вода... Че и по небето пише. Де минат българи, белег на книга оставят..."

Предсказанията на Преподобна Стойна са грижливо записани именно по заръка на самата ясновидка. Тя е знаела точната дата, на която тялото й ще приключи земния си път. Затова привиква при себе си момиче на име Боянка от Самоков, която да увековечи думите й. Те са описани в книгата за Преподобна Стойна "Съвършената" от писателката Неда Антонова.

Любопитно е, че куп екстрасенси от Русия и бившите съветски републики в последните години бият път до санданското село Затолист. Те са привлечени от силата на църквата "Свети Георги", в която е живяла и починала пророчицата. Най-голям е напливът на храмовия празник - Гергьовден. В светата обител е запазена килията, която обитавала монахинята. В средата на храма, под купола, пък има мраморна плоча с двуглав орел.

"Тя има здравословно излъчване, като се стъпи върху нея и се вярва искрено, човек може да намери облекчение и лек за болката си. Всички знаят за енергийното излъчване в църквата на Преподобна Стойна", твърди бившият кмет на съседното село Катунци Георги Коцев.

Реклама

Стойна е сляпа от ранно детство, но е надарена с вътрешно зрение. "С вашите очи виждате онова, що го има на белио свет. А моите очи научават и другото - защо го има туй нeщо, поради каква причина е дадено", обяснява тя. Преподобна Стойна е считана за духовна учителка и предтеча на леля Ванга. Пророчицата от Петрич никога не е криела възхищението си към нея.

"Тая жена е светица, она целио живот го е страдала като светица. Как ме гледеш мене, она е десет пате по-голема от мене! Яз пак апнувам, пийнувам, такива работи, а она - нищ! Ни месо е турала в уста, ни ракия, само водичка и трошка лебец. Она сите работи със свети Георги ги е говорила." След смъртта на Преподобна Стойна Ванга лично поръчва паметник за гроба й.

Писателката Неда Антонова:

Събирах предсказанията с години

Неда Антонова е авторка на книгата "Съвършената", в която са събрани пророчествата на Преподобна Стойна. Писателката е руски възпитаник, учила е в Санкт Петербург. "България Днес" се свърза с нея.

- Г-жо Антонова, сбъдват ли се пророчествата на Преподобна Стойна за Русия?

- Единственото, което мога да кажа по темата, е това, което съм написала в книгата. Стойна се е изразявала по много простонароден език. Тя е внушавала, че ще дойде ден, когато Русия отново ще бъде благодарна на България и отново ще потърси духовна връзка с нея. Казвала е, че отношенията ни известно време ще бъдат доста обтегнати, както и става.

- Къде е казвала предсказанията си?

- Тази книга е конгломерат от неща, които са събрани от различни места. Тук е казала едно изречение, пред друг човек е казала нещо друго. Аз събирах тези предсказания с години наред, за да се получи нещо по-компактно. Може обаче да обърнете внимание и върху предсказанията на Нострадамус. Те в още по-голяма степен съответстват на това, което в момента става.

- Кое точно визирате?

- Доста преди да се заема със Стойна четох катрените на Нострадамус в руски издания. До 1989-а година се разпространяваха тайно. Тогава не можех да допусна, че това, което се предсказва, е възможно да стане. Той е казвал, че през 2021 година за последен път ще бъде чествана Октомврийската революция. Нещата бяха в такава посока. Предсказанията му са изключително точни. В някои качества Преподобна Стойна е превъзхождала дори и самия Нострадамус.

Нострадамус:

Путин ще умре във вода

Великият пророк Нострадамус черно на бяло е написал, че през 2022 година руският президент Владимир Путин ще загине. В предсказването си той го нарича Владетеля на Аквилон или на Севера. Според мнозина експерти в дешифрирането и тълкуването, в днешни дни това е именно Путин. Според пророческите стихове на Нострадамус владетелят ще умре в бурна нощ, когато ще плава по море и ще бъде ударен от мълния.

Нострадамус е роден в Сен Реми дьо Прованс, Южна Франция, на 14 декември 1503 г. и е известен френски лекар, кабалист и фармацевт. Пророчествата му са предвидили много важни световни събития. Те са изразени в стихове, наречени катрени. За настоящата година Нострадамус е видял още, че ще избухне ядрена бомба, която ще предизвика климатични промени, както и изменения в позицията на Земята. 2022 г. ще донесе разрушение, последвано от мир.

Четете още

Байдън: Путин обмисля използването на химически оръжия в Украйна
Байдън: Путин обмисля използването на химически оръжия в Украйна

Байдън: Путин обмисля използването на химически оръжия в Украйна

Реклама
Реклама
Реклама