Реклама
https://www.bgdnes.bg/misterii/article/12471349 www.bgdnes.bg

НЛО шашна фолкпевица

Легендата Сани засне обекти на ята в небето 

НЛО сериозно шашна легендата на родния попфолк Сани.

Емблематичната певица от зората на кръшния жанр успява да заснеме неидентифицирани летящи обекти в небето над София. След като преглежда кадрите, изпълнителката на "Ах, банана" и "На геврека дупката", Наталия Панова, както е истинското й име, започва да се чуди какво всъщност лети над нея. Обектите приличат на облаци, но се движат значително по-бързо от тях.

"Не знам на какво прилича, но самолети няма как да летят по този начин", коментира Сани, която трудно разгадава мистериозното явление в столичното небе. На предположението, че това може да са "облечени в облаци самолети", фолкпевицата отговаря, че самолетите не летят толкова организирано на ята. Друга възможност е да става въпрос за сателитите на Илон Мъск, които обикалят планетата ни, но досега те най-често са били видими през тъмната част на денонощието.

Реклама

Светещо НЛО се появи над София преди два месеца, като беше видимо в продължение на няколко дни, алармираха тогава притеснени граждани. Точките в небето бяха десетки и се движеха хаотично, което изключваше да са самолети или други въздухоплавателни средства. По разкази на свидетели странните обекти грейвали вечер, като се задържали за няколко часа и изчезвали. Проверка на "България Днес" показа, че през последните две години по същото време - края на юни и началото на юли, НЛО лети над столицата.

Затова и конспираторите не изключват, че обектите, снимани от Сани, може да са част от тази извънземна инвазия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама