Реклама
https://www.bgdnes.bg/misterii/article/8149395 www.bgdnes.bg

Пернишкото НЛО плаши в София

Вече не свети в жълто, а в синьо 

Извънземните да не ни изпият и на нас водата, кахърят се столичани 

Извънземните, кацнали в пресъхналия язовир "Студена", са се преместили в София.
За това свидетелстват десетки снимки и коментари на стресирани столичани, които буквално "заляха" социалните мрежи в понеделник вечерта. И докато местните хора от Пернишко разказват за жълта светлина в небето, то на софийска територия НЛО-то е в синьо. Любители на мистериите пласират теории, че пришълците са на опознавателна обиколка в тази част на страната и маршрутът им е предварително обмислен. За да не бъдат лесно разпознати, те си сменят цветовете на различните места.


За загадъчната синя светлина се заговори първо над столичния квартал "Банишора". Впоследствие свидетели споделиха кадри на неясния обект в небето от други места - Горна баня, центъра и периферни жилищни комплекси на най-големия български град. В квартал "Витоша" разказват, че не само е имало синя точка, но и цялото небе е било с променен цвят, което допълнително озадачило зяпачите.

Реклама


Паранормалните теории родиха и множество шеги по повод на снимащите необичайното явление. "Извънземните да не ни изпият и на нас водата като на перничани", "Трябва да намалите алкохола" и "Ако отвлекат някого, нека да си пусне лайф видео, за да вземем пуканките и да гледаме", са само част от хумореските по темата.


Както "България Днес" писа, десетки свидетели от пернишкото село Кладница разказват, че извънземните са се появили като светложълта светлина, а основният им кораб е бил охраняван от самолети, които са кръжали около него. Ситуацията се повторила няколко пъти и така била видяна от голям брой местни жители. Кладничани не се наемат да кажат дали безводието в региона е привлякло НЛО-то, но нямат спомени, когато язовирът е бил пълен, да са ставали свидетели на подобни паранормални явления.


В знаците мнозина виждат настъпването на края на човешката цивилизация, но други са категорични, че става въпрос за природни аномалии и всичко си има логично обяснение.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама