Реклама
https://www.bgdnes.bg/opa-a/article/6531970 www.bgdnes.bg

Азис чурулика за пернишкия Роналдо

Васко ближе мъже, облича се като Монро

Напук на гей скандала ромският славей се е разгонил за брадъра Даниел Златков

Азис се е разчуруликал като разгонен славей за БГ Роналдо! Васил Боянов от Костинброд се е наточил на перничанина Даниел Златков, по-познат и като българското копие на известната футболна звезда Кристиано Роналдо. Забежката между двамата започнала, след като ромският принц предложил приятелство на Златков в социалните мрежи. След като пернишкият красавец го приел, Азис бързо дал ясно да се разбере, че е хвърлил око на футболиста. Харесал всички снимки на футболиста и така му показал любовните си намерения. Въпреки че пернишкият плейбой е женен, с две деца, все пак не става ясно дали е отвърнал на страстите на Азис.

Кралят на попфолка отдавна е познат като велик любовник, омаял не един и двама младежи. На последното си участие Азис не се свени пред камерите и демонстрира еротични пози с млад мъж. Гласовитият певец затисна в ъгъла себеподобния си, след което сластно го облиза по бузата. Момчето не се погнуси от постъпката. Напротив, бе повече от радостен, че ще е следващата бройка в леглото на известния певец.

Освен че демонстрира скандално поведение, което от години му е присъщо, Азис отново влезе в кожата на жена. Той се облече досущ като Мерилин Монро, като припомни на почитателите си визията, която демонстрираше преди години, напук на гей скандала.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама