Реклама
https://www.bgdnes.bg/opa-a/article/6598772 www.bgdnes.bg

Майка иска мъст за извънземни, отвлекли детето й

Майка видя как извънземни отвличат сина й и от месец им готви отмъщение, защото не й го връщат! Шокиращият случай станал в Крим в края на октомври. Майката Олга Чадова твърди, че детето й е било отвлечено от извънземни, тъй като видяла в небето отлитащ НЛО. Интересното е, че Следственият комитет на Русия дава вяра на фантастичната версия.

Въпреки това третокласникът от Симферопол и до момента не е намерен, пишат руски медии. Уфолозите отбелязват с удовлетворение, че за цялата си история Следственият комитет на Русия служителите на комитета са им повярвали във версията за отвличането на момчето от пришълци и издирването тече в тази насока.
Ето какво казва по този повод полковникът от Следствения комитет В.В.Архангелский: До 1 декември ние събирахме всичките данни, засягащи отвличането на детето с помощта на НЛО. Напълно е възможно, майката на момчето Олга Чадова, която непременно иска справедливост и едва ли не сама да накаже пришълците, да греши в това, кой точно е отвлякъл ученика. Това съвсем спокойно може да е бил земен летящ апарат. Във всеки случай това не прави задачата ни по-лесна, макар и да дава по-големи шансове за успешен изход. Десетгодишното момче от Симферопол е излязло да се разходи, а когато майка му тръгнала да го търси, видяла на земята неговите ръкавици, а в небето "летяща чиния". Оттам идва и предположението, че детето е отвлечено от извънземни. Ако това е така, то Следственият комитет едва ли ще успее да намери момчето. Единствената надежда остава извънземните да върнат малчугана.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама