Реклама
https://www.bgdnes.bg/paparatsi/article/16680605 www.bgdnes.bg

ПОД ПРИЦЕЛ! Ето ги фотобомбите на годината

За поредна година папараците на "България Днес" показаха, че са №1

Няма лъжа, няма измама. Видите ли снимки на папараците на "България Днес", всичко е ясно. За поредна година колегите ни, въоръжени с фотоапарат, извадиха на бял свят куп новини. Заснеха кадри, които никой друг не можа. И показаха, че са най-добрите в занаята.

Новото гадже на Блатечки

Асен Блатечки от месеци се носи на крилете на любовта. Първо "България Днес" ни показа коя е дамата, която топли леглото на актьора. Тя е чернокоса знойна хубавица. Работи в чуждо посолство, а от месеци двойката живее под един покрив.

Реклама

Мария с джип за 500 хил. лв.

С джип за половин милион отиде на разкрасителни процедури Мария. Певицата се придвижи до дестинацията с червен джип "Ламборгини". Возилото е подарък на Отварачката от любимия й Мирослав.

Бременната Лена на разходка

Че Лена Бориславова е бременна, се разбра именно от снимки на папараците на "България Днес". Колегите уловиха бившата шефка, говорителка на кабинета "Петков", леко наедряла по време на една от разходките й с половинката си Миро.

Азис, коя е тази?

С мистериозна красавица бе засечен Азис. Ромският славей рядко позволява да бъде сниман, тъй като се крие прекалено добре. Но, разбира се, няма невъзможни неща. Така и не се разбра коя е жената, която слиза от колата на ромския славей.

Хекимян си тръгна от Би Ти Ви

Една от най-знаковите снимки на годината. С чанта в ръка Антон Хекимян напусна Би Ти Ви, за да се впусне в политиката. Бившият вече шеф на новините на телевизията не стана кмет на София.

Жената на Маестрото гази закона

Реклама

Прясната булка на Евгени Димитров - Маестрото гази закона, убедиха се папараци на "България Днес". Чаровната журналистка Виктория Готева бе хваната в крачка как минава на червено на оживено кръстовище.

Веско пресича неправилно

Лош пример дава Веселин Маринов. Бардът пресича неправилно на едно от най-оживените кръстовища в София. А на всичкото отгоре и тича.


  Белослава мъкне сама кашони

Сама мъкне кашони Белослава. Изпълнителката, която бе хваната да шофира пияна, се грижи за заведението си. Спокойно, в кашона няма бутилки вино, а само... чаши.

Богданска забрави Петканов

Александра Богданска тотално забрави за бившия си съпруг Дани Петканов. Дългокраката красавица не се притеснява да се разхожда с мистериозното си към момента гадже. Двойката изглежда повече от влюбена и флуидите между Алекс и мачото личат отдалеч.

Тита се вози само в големи коли

Размерът има значение. Това е мотото на певицата Тита. И не е това, което си мислите. Надарената певица току-що е слязла от лъскавото возило на гаджето си, ММА боеца Недко. Возилото е огромно и струва много пари.

Тото в банката след скандала

Първи показахме Тото след грандиозния скандал, в който се забърка. Рапърът от успешна интернет звезда се превърна в един от най-мразените хора. Причината - скандален подкаст с Тити Папазов.

Коцето не ще сянка

Загар да има по тялото си иска Коцето. И поради тази причина чалга идолът не се крие под чадъра по време на морската си ваканция със съпругата си Надя.

Радина мъкне торби и кучета

По секси рокличка Радина Кърджилова разхожда кучетата. Жената на Деян Донков използва времето хем да изведе палетата, хем да напазарува.

Преслава в капан в Лондон

Над час й се наложи да чака на Преслава в Лондон. Певицата беше там, за да изнесе концерт, и на връщане го закъса заедно с мъжа си. Чакането измори Преси, която в един момент дори клекна и просто се молеше проблемът да бъде разрешен.

Кеца сам ходи до химическото

Колкото и голяма звезда да си в България, пак сам ще си взимаш костюма от химическо чистене. В това се убеди и легендата Васил Найденов. Кеца бе засечен как се прибира към дома си, нарамил изпрания си костюм.

Четете още

(ПАПАРАЦИТЕ НЕ СПЯТ) Люси Дяковска с три кучета накуп

(ПАПАРАЦИТЕ НЕ СПЯТ) Люси Дяковска с три кучета накуп

(СНИМКИТЕ НЕ ЛЪЖАТ) Лена проверява как е бебето по телефона

(СНИМКИТЕ НЕ ЛЪЖАТ) Лена проверява как е бебето по телефона

Реклама
Реклама
Реклама