Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/12494209 www.bgdnes.bg

Подкаст: Тв водещата Джуджи с дебют в театъра, продуцира черна комедия

След като завърши "Мениджмънт в екранните изкуства в НАТФИЗ", Деляна Маринова – Джуджи реши да продуцира театрално представление, което този месец ще има премиера на сцената на театър „Сълза и смях“.

За дебюта си тя избира черната комедия „Одървеният” от украинския писател Анатолий Крим. „С режисьора на пиесата Станислав Дойнов, който е син на актьора Сашо Дойнов, говорихме преди две години да правим тази пиеса. Идеята ни обаче се провали още в зародиш заради пандемията. Пиесата е черна комедия. Самата аз съм от хората, които обичат да пречупват всичко през хумора. Не съм търсила целенасочено автора да бъде украински, за да съм в тренда със ситуацията в днешни дни. Избрах пиесата, защото е много добра като драматургия. Много се притеснявах да не бъда въвлечена в комедията тип халтура“, разказва Джуджи в подкаста „24 часа от живота“.

Винаги усмихнатата тв водеща трудно споделя с приятелите си, ако има проблем, който я измъчва. Предпочита да се скрие за няколко дни и да прави нещата, които обича. В такива моменти избягва да се среща с хора, дори не си вдига телефона. Самотата я зарежда и не я плаши, напротив.

„Дядо ми Аврам Чальовски е бил един от най-големият български фабриканти след Освобождението. Той е един истински будител. Човек, издигнал се от нулата. Идва в София от Вардарска Македония, започва да продава боза, след това събира пари и строи фабрики. След 9 септември на фамилията ни са отнети всички имоти и заводи. В онези години бяхме обявени за врагове на народа и не трябваше много да се знае кои сме“, разказва Деляна Маринова.

Как се преживява загубата на най-близкия приятел, за срещата й с актьора Уилям Дефо, какво е да си бохем по душа и още от интересните истории на Джуджи ще чуете днес в подкаста “24 часа от живота” в сайта www.24chasa.bg и във всичките ни подкаст платформи. Ще ни намерите като “24 часа podcast”.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама