Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13534275 www.bgdnes.bg

Дъщеря на Наталия Гуркова тръгна по конкурси

13-годишното момиче по модните стъпки на майка си 

Джорджия вече участва и печели надпревари за красота 

13-годишната дъщеря на Наталия Гуркова не отстъпва по красота на майка си.

Очарователната Джорджия вече е тийнейджърка и смело върви по модните стъпки на майка си. "Мис България 1998" показа публично за първи път дъщеря си в социалните мрежи, а стотици потребители ахнаха от чара на младата девойка.

"Моето малко момиченце", написа Гуркова, но Джорджия вече ходи на висок ток, носи къси рокли и има манекенски размери, на които могат да завидят много момичета не само на нейната възраст, но и по-големи от нея.

Реклама

Джорджия ще навърши 14 години през лятото, но вече трупа опит по модните подиуми и в конкурсите за красота. През септември 2019 година момиченцето спечели конкурс за красота в Бразилия и стана "Литъл Мис Нейшънс", който е определян като детския вариант на "Мис Свят".

10-годишното тогава момиче получи короната на победителката в конкуренция с 30 деца от 20 държави, които се представяха в категории от 4- до 16-годишна възраст. "Гордея се с теб, Джорджия, нека винаги да носиш духа на победата!", заяви тогава гордата майка.

"Божеее, колко е пораснала! Прекрасна е! Май ще те подмине по красота", възкликна Мис България 2000 Маги Вълчанова. А Гуркова с радост прие комплиментите за наследничката си.

Наталия и бащата на Джорджия - Джордже Михалевич, се ожениха през 2009 г., но съдбата ги раздели по жесток начин.

Джордже беше застрелян на 25 септември 2018 г. на кръстовище в един от кварталите на Йоханесбург. Веднага след вечеря с приятел милионерът се качва в луксозния си джип, а след него тръгват наемниците. На един от светофарите, докато изчаква зеления сигнал, до колата се приближава мотор с двама души. Единият спира машината точно до шофьорското място, а другият вади пистолет и изпразва пълнителя си през прозореца. Секунди след това килърите изчезват пред смаяните погледи на десетки паникьосани свидетели, оставяйки мъртъв Джордже Михалевич. След покушението стана ясно, че освен бизнеса с диаманти Михалевич има и солидни връзки с подземния свят в ЮАР. Подозренията на криминалисти бяха, че търговията със скъпоценни камъни е използвана за препиране на наркопечалби на живеещи в Йоханесбург представители на Земунския клан, разкри в свое разследване сръбският в. "Курир".

Реклама
Реклама
Реклама