Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13679084 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Луна: Нямаше какво да ям!

Правила съм си 9 пластични операции, разкри ветеранката на попфолка

"Имала съм моменти, когато не е имало какво да ям", разкрива в интервю Луна. Ветеранката на попфолка описва себе си като "обикновено момиче от бедно семейство и от малък град". "Гордея се с това", подчертава блондинката от Шумен.

Освен от факта, че не е израснала в охолство, изпълнителката на "Искам го, стискам го" не се срамува и от промените на визията си през годините. Луна е лягала под ножа девет пъти и съветва всички, които имат възможност, да си направят като нея пластични корекции.

Реклама

"Имам операции на лицето, на брадата, на носа, на очите, на части от тялото - талията. Всичко е много болезнено", довери певицата, която не се разделя с мечтата някой ден да стане президент на България.

"Най-хубавото е положителната нагласа за положителен ефект", добавя Луна. Тя споделя още, че всички хирургични интервенции са били извършени у нас. По думите й обаче се е възстановявала в чужбина.

Доайенката на попфолка не обича да повдига завесата над личния си живот пред медиите. Тя е пословично дискретна за своите връзки. Преди време, но както се разбра много бързо, само в името на рекламата, Луна обяви, че харесва и дами. Това признание не бе потвърдено извън екрана и остана една провокация, вдигнала за кратко медиен шум около нея.

Навремето Луна разказа в "Шоуто на Азис" за богатия си американски приятел. Изпълнителката на "Не съм жена само за един мъж" живя няколко години в палата му за 5 млн. в Лос Анджелис. "Заради поста, заеман от него, не мога да говоря повече", парираше любопитството на медиите певицата.

"Всички мъже, които съм допускала до себе си, са ми дали всичко, без да го искам. Никога не сме залагали на срокове, години, граници и затова всички мои мъже в живота са ми приятели и до ден днешен. Не ги наричам любовници, защото аз никога не съм имала законен съпруг, няма и да имам, не желая такова бреме", откровеничи певицата.

Идеята да се потопи в дълбоките и гъмжащи от "акули" води на българската политика е колкото на Луна, толкова и на нейни стари приятели от шоубизнеса и бивши телевизионери, научи "България Днес". За да финансира начинанията си, русата амбиция обяви, че продава апартамента си в столичния квартал "Лозенец". Наложи се обаче да се бръкне с още пари за изявите си. В крайна сметка певицата не се вслуша в съветите на познатите си да налее още пари в свои концерти из цялата страна под формата на предизборна агитация.

Реклама

"Мен цяла България ме познава и обича. Аз наистина ще бъда президент на народа", убедена е Луна. Водена от тази вяра, тя не наля още средства в кампанията си и според експерти това се е оказало грешка. Но за човек без протекции отвисоко попфолк ветеранката постигна много добър резултат на президентските избори преди две години.

Напоследък певицата все повече се отдалечава от злобата на деня в името на вечните ценности. Пред вестника на няколко пъти Луна призна, че е запалена по учението на Петър Дънов. Идеите на Беинса Дуно, разказа Луна, й помагат да понася с високо вдигната глава скечовете на Слави Трифонов по неин адрес. Топсценаристът на Трифонов пък - Иво Сиромахов, дори издаде цяла книга с лого "Луна президент", в която осмива мераците на гласовитата блондинка да превземе поста държавен глава на България.

Реклама
Реклама
Реклама