Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13748086 www.bgdnes.bg

Михаела Филева: Мога да празнувам Свети Валентин с 20 лева

"С 20 лева можеш да направиш вкусна вечеря или да заведеш любимия си човек на концерт. Но на първо място празникът е ден, в който да покажеш на партньора си, че го цениш".

Това заяви в предаването "Тази събота и неделя" по Би Ти Ви певицата Михаела Филева. Думите й са по повод въпроса на водещата Петя Дикова как би отпразнувала Свети Валентин, ако имаше само 20 лева.

Реклама

"В една връзка трябва да обичаш себе си и да си самодостатъчен, за да не държиш отговорен друг човек за собственото си щастие. Едва тогава можеш да бъдеш партньор", каза още Филева.

Наскоро певицата и любимият й Стефан се завръщат от пътуване в Кения, а емоциите още държат изпълнителката на хита "Обсебен".

"Хубаво беше в Кения. Обичам Африка, сърцето ми остана там след едно пътуване в Намибия. Сега за първи път успях да бъда на сафари с диви животни. Изглеждат различно от зоопарка, ти им отиваш на гости, те са на мястото си, където живеят. Дори шарките им са ярки, освен това изглеждат здрави и щастливи. Пожелавам всяко дете да види животните в дива среда. Бях в добра кампания - заедно със Стефан. Двамата сме фенове на бързоорганизираните пътувания на нестандратни места", сподели още певицата.

Михаела разкри, че като малка се е възхищавала на Кристина Агилера и Алиша Кийс и си е мечтаела да стане тяхна беквокалистка.

Филева разказа още, че на 16 февруари ще има голям концерт с "Биг Бенд Русе" в дунавската столицата. На него няма да изпълнява своя музика, а песни от целия свят, посветени на любовта. Ще има и произведения на великия Вили Казасян.

Четете още

Михаела Филева се пусна от ваната

Михаела Филева се пусна от ваната

Михаела Филева с роля в сериал

Михаела Филева с роля в сериал

Михаела Филева най-после показа гаджето
Михаела Филева най-после показа гаджето

Михаела Филева най-после показа гаджето

Реклама
Реклама
Реклама