Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13756962 www.bgdnes.bg

Нова мацка за Хамилтън

Моделката Джулиана имаше връзка с Кание Уест

Седемкратният световен шампион Люис Хамилтън за пореден път затвърди имиджа си на един от най-големите плейбои в спорта. Британецът има нова тръпка - Джулиана Налу. Никак не изненадващо, имайки предвид вкуса му, тя е моделка.

Двамата се появиха за първи път на звездно пътешествие до Антарктида. Влюбените бяха в компанията на Джаред Лето, Нина Добрев и други известни личности от шоубизнеса.

Реклама

Новата на Хамилтън е с 13 години по-млада от него. Още от малка мечтаела да стане манекенка. През 2011-а започва да се снима в детски реклами. По-късно рекламира и козметика. Мести се в САЩ, където в момента работи с най-известните агенции. Налу е завършила актьорско майсторство и дебютира в киното през 2018 г. Прави го с епизодична роля в телевизионния сериал "Второ слънце".

Миналата година имаше кратка връзка с Кание Уест. Двойката многократно бе засичана заедно в хотели, ресторанти, кина и на различни събития. Всичко приключи в края на 2022-а.

Явно Джулиана не е тъгувала дълго и сега е в обятията на Хамилтън. Сноубордистът Шон Уайт дори публикува снимка на новата двойка в гореща вана, но след това я изтри.

Четете още

Нина Добрев кара сноуборд на Антарктида с Люис Хамилтън

Нина Добрев кара сноуборд на Антарктида с Люис Хамилтън

Хамилтън: Догодина ще сме по-бързи

Хамилтън: Догодина ще сме по-бързи

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама