Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13763814 www.bgdnes.bg

Краси Радков ходи бос на първата среща с жена си

Краси Радков се събува бос на първата среща с жена си Станислава Ганчева. Актьорът разказа любопитната история в предаването на "На кафе" по "Нова". Двамата се запознават в Смолян, но първата им истинска среща е в София. Тогава Станислава е шокирана от външния вид на Краси - обичаният актьор се появява изрусен и обут с чехли, от които се подават пръстите му.

"Нашата любов е много силна - казва Радков. - Тя е като при военните - една година се брои за две трудов стаж."

Реклама

"Аз бях на екскурзия в Смолян, той беше на турне - казва Станислава, която вече е 18 години е заедно с Краси. - Запознахме се на рецепцията на хотела, аз попълвах данните на родителите ми. Той ме покани на театър, а аз му казах , че съм гледала представлението. "С родителите поне ела", ми каза Краси. Те ми казаха "хайде, хайде, заради нас" и накрая отидохме."

"Когато я видях много я харесах. Аз играх травестит в тази постановка, ролята ми беше една-две минути. - спомня си актьорът.

"Първата ни истинска среща беше в София. Тогава Краси се беше изрусил. Не харесах чехличките му, а той ги хвърли в първото кошче и остана бос, ходеше така по улицата. Бяхме на кафе, говорихме си, смяхме се. После замина на турне в Америка за един месец, мислех, че всичко е приключило. Но той всяка вечер намираше начин да ми се обади."

Двамата постепенно се заобичват и заживяват заедно. Когато Краси решава да и предложи брак, няма достатъчно пари за хубав пръстен. "Годежният пръстен го купи брата на Краси - споделя Станислава. Исках нещо по-просто, но брат му избра пръстен с диамант."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама