Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13775856 www.bgdnes.bg

Ураганът "Габриел" едва не отнесе Ути

ВИП-готвачът Ути Бъчваров се прибра без време в България, след като циклонът "Габриел" връхлетя Австралия и Нова Зеландия, където той се бе отправи на поредното пътешествие. Актьорът кулинар предупреди феновете си, че е "страшен карък".

"Скъпи приятели, не ме взимайте със себе си на пътешествия, аз съм страшен карък. Ама наистина страшен! Или ще ме "приклещят" на летището на връщането от Аржентина, или папагали ще ошушкат стаята ми в хотела в Австралия, или ще се заклещя в неопрен по време на гмуркане в Бариерния риф", описва злощастията си далече от родината Бъчваров.
Той уточни, че снимката, на която се вижда надигашата се стихия, е направена на пристанището в Оукланд броени часове преди старта на проливните дъждове и бурните ветрове в началото на седмицата. Тайфунът "Габриел" предизвика наводнения и свлачища, спря тока в цяла Нова Зеландия и изолира вного от населените райони.
"Половината от 15-те хиляди яхти зад гърба ми вече ги няма, тъй като бяха отнесени от водата", не описва преживения стрес Ути.
"След повече от 25 часа, прекарани в полети и висене по летищата, успях да хвана последния самолет в суматохата и да се добера до България. Дори самолетът ми беше празен, защото от страх от бури и ветрове, хората не смееха да пътуват", разказва хай готвачът.
"Въпреки преждевременното завършилото ми приключение имам безкрайно много интересни неща за разказване, които тепърва ще споделя с вас през идните дни. Само да поема дъх и продължавам с вкусните си и любопитни разкази", обеща Бъчваров.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама