Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13786614 www.bgdnes.bg

Ирина ли е победителката в "Ергенът"?

Зрители убедени, че бесарабската българка Ирина Карабаджак ще спечели шоуто

Още преди да е стартирал новият сезон на предаването "Ергенът", вече се появиха слухове коя ще си тръгне с последната роза. Според информация, изтекла в социалните мрежи, най-атрактивната участничка в епизодите, които стартират на 21 февруари, ще бъде бесарабската българка от Молдова Ирина Карабаджак. Тя се представя като блогър и бизнес дама, собственик на онлайн бизнес за бебешки аксесоари. Момичето от години живее в България, но все още говори с акцент, заради което други участнички първоначално я объркват с рускиня.

Реклама

Именно Ирина печели сърцето на пианиста Евгени Генчев. "Знам от сигурен източник, че Ирина печели. Освен това в един подкаст натъртиха на това, че знаят, че Ирина стига много, много напред. Преди това беше гостувала Блага от първия сезон, която доста си развърза езика и каза, че Евгени е във връзка след предаването. Зад камерите вероятно е казала и че Ирина е избраницата", пише потребителка в официален канал на шоуто. Други фенове на предаването подкрепят тезата. "Ирина е била януари месец с Евгени във Франция.

Просто тогава никой не знаеше, че е една от участничките". Появява се и още един анализ защо Ирина печели. "След като се връща от Турция, тя започва да пише любовни описания под снимките си. Няколко пъти е снимала големи букети, без да е тагвала никого, но благодари. От снимките от рекламата на момиче с диамантен пръстен също си личи, че това е тя", убедена е друга зрителка.

Самата Карабаджак категорично отказа коментар, тъй като няма право да говори за формата. Междувременно "България Днес" научи, че участничките в риалити предаването не получават официален хонорар за изявата си в ефир. Въпреки това интересът към шоуто е огромен, защото момичетата имат шанс за изява в най-гледаното телевизионно време. След участието си те стават известни и могат да се надяват на други ангажименти като снимки в реклами, за което да получат възнаграждение. Победителката в първия сезон разкри преди време, че не е взела нито лев. Според Виктория само Ергенът Виктор и водещият Наум Шопов са имали договорен хонорар от продукцията. А за участничките е останала само славата. "Никоя от участничките не взе пари. Поне аз не получих. И другите дами така ми казват", сподели победителката Капитонова.

Четете още

Гилотина! Паолина е първата посечена от Ергенът
Гилотина! Паолина е първата посечена от Ергенът

Гилотина! Паолина е първата посечена от Ергенът

Ергенът получи огромни гърди от секретарката Милица

Ергенът получи огромни гърди от секретарката Милица

Едрата моделка Пам атакува ергена Евгени

Едрата моделка Пам атакува ергена Евгени

Псувни, бой и обиди в "Ергенът"

Псувни, бой и обиди в "Ергенът"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама