Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13814699 www.bgdnes.bg

"Капките" биха шута на "Сървайвър", зрителите искат истинско шоу, не Благо

С блестящ спектакъл и страхотни изпълнения снощи започна единадесетият сезон на най-гледаното телевизионно шоу „Като две капки вода“ по NOVA.

Според официалните пийпълметрични данни, първият епизод на предаването регистрира аудиторен дял от 46,7% сред населението в активна възраст (18-49 г.). Впечатляващият резултат е рекорден в историята на медията, която за първи път програмира хитовото предаване в неделя. До този момент стартовите епизоди на нито едно предаване през пролетния или есенния сезон на NOVA не са постигали толкова висока стойност. С тези почти 47% от всички зрители, които изобщо са гледали телевизия по това време, NOVA оставя конкуренцията далеч зад себе си. Втората телевизия в класацията - БиТиВи, е с около 2.5 пъти по-нисък резултат.

Реклама

Отчетените пийпълметрични данни и в другата основна целева група на NOVA – хората на възраст между 18 и 59 години – са дори малко по-високи – отчетеният аудиторен дял е 46,8%. Разликата спрямо втората телевизия в класацията остава все така драстична. Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро посрещнаха новите звездни участници, готови да се впуснат в най-доброто шоу за имитации в телевизионния ефир. На сцената на новия сезон на „Като две капки вода“ излязоха Кали, Яна Маринова, Дара Екимова, Керана, Христо Гърбов, Христо Петков, Владо Михайлов, Тома Здравков и голямата изненада на вечерта – дуетът на Ралица Паскалева и Димо Алексиев.

Бутонът на късмета отреди следващата неделя Кали да се появи като рапърката Lizzo, а Христо Гърбов като Afroman. Яна Маринова ще изпълни балада на Nicole Scherzinger, Керана ще трябва да имитира цял оркестър – Камчия, Дара ще рапира като Криско, Христо Петков ще влезе в образа на Росица Кирилова, а Димо и Ралица – ще пренесат зрителите в света на куклите с дуета на Aqua – Barbie girl, Владо Михайлов ще трябва да танцува и пее като Madonna, а победителят Тома ще се наложи да обуе токчетата на Shania Twain. Как ще се справят те и кой ще грабне победата от втората вечер? – разберете следващата неделя от 20:00 ч. по NOVA.

Четете още

Джизъса имал връзка с певицата Татяна

Джизъса имал връзка с певицата Татяна

Тома е големият победител в "Капките"

Тома е големият победител в "Капките"

Благой в "Сървайвър": От глад мисля само за агнешко с дроб сърма!

Благой в "Сървайвър": От глад мисля само за агнешко с дроб сърма!

Лора Крумова в ефир: Веселин Маринов и Фънки в журито на "Капките" е извратено!

Лора Крумова в ефир: Веселин Маринов и Фънки в журито на "Капките" е извратено!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама