Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13818163 www.bgdnes.bg

Водещият на "Семейни войни" Цветомир Иванов: Мама и тати празнуват 60 г. брак

Запознали се в университета, животът им е пълна противоположност 

60 години брак отпразнуваха родителите на водещия на "Семейни войни" Цветомир Иванов.

84-годишният Иван Иванов и 81-годишната Йорданка Иванова показаха, че истинската любов съществува, казвайки си отново заветното "да" на диамантена сватба. Двамата влюбени се превърнаха в една от малкото двойки у нас, които могат да се похвалят с толкова дългогодишен брак.

"Голям празник беше за моите родители! Тяхната любов е много силна и е пример за мнозина. Събрахме се семейно на празничния ден. Хапнахме и пийнахме. После започнахме да се подсещаме за разни семейни истории от миналото. И естествено всеки си я спомняше по различен начин", с приповдигнато настроение разказва пред "България Днес" Цветомир.

Реклама

Водещият разкри, че баща му Иван е роден в село Карлуково - уникално местенце, близо до известната напоследък пещера "Очите на Бога". За да ходи на училище, Иван е трябвало да става в 5 ч. сутринта и да измине 20 километра пеша до града. Цял живот е работил, като не спира и до днес. Има 20 кошера с пчели, дърводелска работилница и малко животни.

Майката на водещия Йорданка е родена в Плевен. Цял живот е изкарала в града, което я прави пълна противоположност на любимия й.

"Майка ми обича да ходи и на село, но го прави единствено заради баща ми. Както тя казва: "Не ми е много на сърце, но нали трябва да си помагаме с баща ти. Като хукне, тръгвам и аз с него". Това ги прави истински пример за подражание за мен", гордо споделя Цецко. По негови думи майка му и баща му се запознали в университета. Веднага щом се видели, се влюбили един в друг, като не губили време и се оженили в последната година от тяхното обучение.

Според родителите на актьора тайна за дълъг и щастлив брак няма. Важно е влюбените да поддържат пламъка на любовта, да се уважават и да си прощават, а всичко останало ще се нареди.
"Както всички родители, и моите са ми дали основното възпитание - да бъда добър, да не лъжа, да не крада, да помагам и да не правя лошо на никого. Но не знам дали децата са точно копие на родителите си, важното е да виждат тяхното отношение към света", споделя пред вестника Цветомир. По думите му, когато е бил ученик, е имало доста ситуации, в които родителите му се срамували от него, но въпреки това е тръгнал по своя път и се надява Иван и Йорданка да се гордеят с него.
Желаем им да са живи и здрави!

Четете още

Цецко от "Семейни войни" си присажда коса

Цецко от "Семейни войни" си присажда коса

"Семейни войни" венча влюбени
"Семейни войни" венча влюбени

"Семейни войни" венча влюбени

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама