Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13845189 www.bgdnes.bg

Люси Дяковска стана хотелиерка

Певицата преобрази култова за Плевен сграда

Люси Дяковска се хвърли в ново предизвикателство. Певицата навлезе в хотелиерския бизнес. В него вложи част от парите, които изкара в известната бивша група "Ноу Ейнджълс".
Направи го със замах в родния си град Плевен. Дяковска закупи и възроди култов хотел. Той е най-старият в града и се намира в любимия на всички плевенчани парк "Кайлъка".
Певицата взима сградата по време на пандемията от коронавирус. След ремонта се залага на лукса. Самата Дяковска е лице на проекта. Тя беше и звездата в новогодишната програма на хотела.


Това води и до звездни гости. Наскоро в хотела отседна Глория. Тя го избра покрай своя участие в града. Примата на фолка не пропусна да покаже лукса, в който тъне. В апартамента си певицата разполагаше със собствена сауна. Глория, която е доста взискателна, засипа с похвали Дяковска и екипа й.


Люси е изключително привързана към "Кайлъка". Докато се грижи за своята майка след инсулт, певицата живее зад хотела, който днес е нейна собственост.
"След като моята майка почина, дойде пандемията и останах сама в "Кайлъка", защото там я гледах след инсулта - сподели Дяковска преди време. - Исках да усетя живота, който ми беше изтръгнат от душата. Това място ми даде поне малко надежда."
След това се ражда идеята й за възраждането на парка, който дълги години пустееше.
"Намерих моя смисъл да се върна в България. Всеки има своя мотивация. Имах своя дълг да направя нещо за България. Моят роден град ми е дал страшно много, там станах човек и това винаги ще си остане така. Природата е нещо голямо и много значимо, но ние го считаме за малко и с годините забравяме какво трябва да правим с тези места", обясни Люси.
След двегодишни усилия ремонтът на парка приключи в края на 2022-ра.
Хотелиерският бизнес не е единственото начинание на Дяковска. Освен това певицата е съдружник във фирма за обзавеждане. Преди това стопанисваше бар в центъра на София. Но хотелът със сигурност е перлата в портфолиото й до момента.

Четете още

Люси Дяковска завърши ремонта на Кайлъка

Люси Дяковска завърши ремонта на Кайлъка

Люси Дяковска показа новата

Люси Дяковска показа новата

Иконка пази Люси Дяковска

Иконка пази Люси Дяковска

Дяковска се обясни на кучката си: Любов!

Дяковска се обясни на кучката си: Любов!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама