Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13851905 www.bgdnes.bg

Уанда Нара: Не съм правила секс с Марадона

Сексбомбата Уанда Нара отрича да е правила секс с легендата Диего Марадона. Слуховете за афера между двамата се въртят от години, но жената на нападателя на "Галатасарай" Мауро Икарди категорично отрече. Аржентинката говори по темата в италианско телевизионно предаване.

"Никога не съм била в леглото с Марадона - казва Уанда. - Вярно е, че веднъж се озовах в същата къща, където той организираше партита, и разбрах, че подобно нещо би ме направило известна, но дори не успях да говоря с него."

Реклама

На съвсем друго мнение е популярната аржентинска тв водеща Мирта Льогран. По това време Уанда все още е изгряваща звезда и търси начини да стане известна.

"Обядвах в хотела и когато си тръгвах, Уанда се приближи до мен и ме попита: "Защо не ме покани в шоуто?" Отговорих: "Ти ли беше момичето, което прави секс с Марадона? Цяла нощ не ме остави да спя!" - разказва водещата. - Бях в президентския апартамент, а те бяха точно до мен. Вдигнаха толкова много шум, че не можеше да се спи. Даже мебелите преместиха, не разбирам какво правеха."

Впоследствие Уанда се жени за първия си съпруг Макси Лопес, а после се насочи към неговия приятел Мауро Икарди. Двамата постоянно се разделят и събират, като по думите на Нара в момента отново са заедно.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама